Sergiu_FKU Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Salut , acum ca tot mi-sa ars maretul meu electromures, vreau sa ma vad ce pot, si vreau sa fac o statie in carcasa lui pe tda 7294 in punte , vreau sa sa stiu ce trafo trebuie sa folosesc , de cati volti , cum se fac niste filtre la iesirea la transformator, daca trebuie sa pun punte redresoare sau nu, si ce dimensiuni trebuie sa aiba radiatorul de aluminiu (optional un cooler) Link spre comentariu
K1nderu Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Daca tin bine minte se alimenteaza la +/-28v pentru modulele in punte pe o sarcina de 8 ohmi,normal ca-ti trebuie punte redresoare si condensatori de filtraj,radiatorul trebuie sa fie baban pentru o racire corespunzatoare. Link spre comentariu
dj_bryz Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Nu are rost sa mai deschizi alt subiect...intra si dai la cautare tda7294 si gasesti tot ..inca din 2005 Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 1, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Multzam, vezi mah, tot la atale am ajuns Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Studiază cu atenţie pdf-ul TDA-ului şi vei afla tot ce are nevoie ca să funcţioneze corect. Documentaţia fabricantului are prioritate în faţa celei a chitului. Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 1, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Cine ma ajuta si pe mine cu o schema poate si un cablaj la condensatori de filtraj la curent ? Link spre comentariu
K1nderu Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Poftim si schema.................. Link spre comentariu
George Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Daca folosesti boxe de 8 ohmi, kiturile cu tda7294 in punte, trebuie alimentate cu +-25V, deci iti trebuie un transformator de 2x18V. Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 1, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Da am un transfoarmator de 2x30 V , e ok din cate cred eu. Link spre comentariu
EDDIY Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 era ok daca foloseai module cu cate un singur integrat si racire corespunzatoare,acum cativa ani am testat limitele lui 7294(ceva clone de Singapore luate de la celebra firma cu A din Craiova) si jur ca la +/- 42v pe sarcina de 2,66R n-am putut sa-l crap .. cum nici unul de 4 lei de la Miva.. nu crapa de 2 ani intr-o masina tinut in blana zilnic pe 2 sub-uri Sony de 6R legate in paralel..revenind la topic tensiunea e mare pt modulele in punte.. ar fi fost buna totusi pt "monstrul'de 1000 W de la Miva.. (am vazut in celalalt topic deschis ca oscilai intre "2x500" si TDA) Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Astea de acum nu prea mai rezistă la tensiuni peste +/-40V ca originalele SGS din anii 90. Link spre comentariu
EDDIY Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 nici cele de care vorbeam nu erau SGS din anii '90 ,tot chinezarii dar posibil destul de reusite.. Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 2, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Transformatorul meu scoate acum dupa ce i-am facut filtraju si puntea de redresare 34Vcc in gol si 30Vcc in lucru , ce ziceti e mult pt acel kit in punte, dar pentru cel cu un singur integrat Link spre comentariu
George Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Cum ai facut acea masuratoare "in lucru"?Ceva nu e in regula acolo. Ziceai ca acel traf are doua secundare de 30V. Dupa redresare si filtraj ar fi trebuit sa ai mai mult de 34V. Incearca sa pui niste poze cu acel traf sau macar spune ce scrie pe el. Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 2, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Cert e ca m-am cam facut de ras , da intradevar scoate 38,4Vcc .. pt care kit e bun, puntea sau normalu ?Uitati niste poze Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum