Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de la 0 ( TDA 7294)

Postări Recomandate

Salut , acum ca tot mi-sa ars maretul meu electromures, vreau sa ma vad ce pot, si vreau sa fac o statie in carcasa lui pe tda 7294 in punte , vreau sa sa stiu ce trafo trebuie sa folosesc , de cati volti , cum se fac niste filtre la iesirea la transformator, daca trebuie sa pun punte redresoare sau nu, si ce dimensiuni trebuie sa aiba radiatorul de aluminiu (optional un cooler)

Link spre comentariu

era ok daca foloseai module cu cate un singur integrat si racire corespunzatoare,acum cativa ani am testat limitele lui 7294(ceva clone de Singapore luate de la celebra firma cu A din Craiova) si jur ca la +/- 42v pe sarcina de 2,66R n-am putut sa-l crap :da .. cum nici unul de 4 lei de la Miva.. nu crapa de 2 ani intr-o masina tinut in blana zilnic pe 2 sub-uri Sony de 6R legate in paralel..revenind la topic tensiunea e mare pt modulele in punte.. ar fi fost buna totusi pt "monstrul'de 1000 W de la Miva.. :rade: (am vazut in celalalt topic deschis ca oscilai intre "2x500" si TDA)

Link spre comentariu

Cum ai facut acea masuratoare "in lucru"?Ceva nu e in regula acolo. Ziceai ca acel traf are doua secundare de 30V. Dupa redresare si filtraj ar fi trebuit sa ai mai mult de 34V. Incearca sa pui niste poze cu acel traf sau macar spune ce scrie pe el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări