Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA 2822m arde integratul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca ai respectat schema atunci ai oscilatii, asta ar fi singura explicatie ce o gasesc, daca ai osciloscop poti verifica simplu, daca nu atunci poti incerca lasand iesirile complet libere, adica fara sarcina si fara filtrele alea, daca asa nu se mai incalzeste oscilatiile supersonice sunt problema, daca si asa atunci... CI defect probabil.PS: Totusi tensiunea aia de alimentare la 2,6V e cam mica, nu vad ce putere poti obtine de la ea pentru casti, aminteste-ti ca acumulatorii de mobil sunt la mai bine de 3V, pariez ca un mobil bun se aude mult mai tare de unul singur decat acel amplificator alimentat la 2,6V. Ar trebui sa-i dai undeva pe la 4,5-6V ca sa obtii ceva notabil.

Link spre comentariu

Cam greu sa oscileze TDA2822, eu as zice ca e defect. Oricum TDA2822 suna foarte prost, daca vrei sa faci ceva frumos, foloseste un LM1877. Il gasesti pe placi de sunet antice. Eu am facut un amplificator cu LM1877 cu alimentare simetrica si performantele sunt ireprosabile. E mult prea mult pt majoritatea castilor, se recomanda folosirea responsabila a butonului de volum. :rade: Mi-a fost de ajutor in multe scopuri, cum ar fi masurarea difuzoarelor, amplificarea unui semnal de line in, etc.. :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări