Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema ELECTROMURES 2X15 WATT

Postări Recomandate

Salut, am o mica problema cu amplificatorul meu electromures 2x15watt. Ascultam o melodie la volum mediu si dintr-o data a cazut tot, defapt cum a fost , a inceput sa nu mai mearga numai o iesire la el, dupa 2 - 3minute nu a mai mers nici cealalta, eu cred ca s-au dus finali dar nu sunt sigur... voi ce ziceti?

Merita sa bag bani in restaurare ? sau sa iau alt kit de 2x500watt sa bag in el (bine amu aia or fi 2x100watt dar totusi..)

Nu sunt sigur as vrea sa il restaurez ca cu el am copilarit, dar pe alta parte nu stiu costurile si daca mai gasesc finali, ce ziceti de kit-ul acesta ? http://www.mivarom.ro/catalog/product_i ... 00w-p-4495

Apropo cum se face un filtraj la curent innainte sa intre in amplificator, trafu` original al electromuresului necesita oare o punte redresoare? e de 2x30V cred ca ar fi chiar bun pt kitul acela . Sau daca aveti careva un kit (functional) la pret mai bun lasati mesaj . Macar dupa 32 de ani de munca a murit la datorie :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ia frumos un multimetru şi cu schema în faţă verifică tensiunile începînd cu sursa şi terminînd cu T101,201. Nu are rost să-l îmbunătăţeşti cu vre-un chit de cacao, nu că ar fi el prea bun, că nu e, ci munceşti prea mult ptr acelaşi rezultat, tot 2x15W vei scoate din trafo ăla.Parcă era cel mai tare amplif acum cîteva zile...

Link spre comentariu

Salut domnu` Zal, ideea e ca da pt mine e cel mai bun amplificator :da chiar daca unii ma vor considera ciudat :nebunrau: . Dar daca tot s-a ars de ce sa nu incercam ceva nou? Stiti cum se zice : "Incercarea moarte n-are" . Asa ca let`s do it. In seara asta o sa ma pun sa masor tot, si v-as fi recunoscator daca mi-ati da o schema .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări