Vizitator sasha_sutii Postat Noiembrie 2, 2006 Partajează Postat Noiembrie 2, 2006 Sa rupt un condensator de la flash si nu ii stiu capacitatea.Nu am condensatorul.Am vazut numai ca e rupt.Scrie pe placa C8.Cum as putea sa gasesc circuitul sau sa aflu capacitatea acelui condensator? Link spre comentariu
one Postat Noiembrie 2, 2006 Partajează Postat Noiembrie 2, 2006 Fa si tu o poza foarte detaliata, poate ne dam seama cam ce valoare ar putea avea acel condensator, prin intuirea functiei acestuia. Cum s-a rupt acel condensator? S-a smuls, s-a desprins, l-a dezlipit cineva? Link spre comentariu
Vizitator sasha_sutii Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 Mi-a dat cineva acest flash si mia spus ca-i stricat.M-am uitat la el si am vazut ca este rupt un condensator.a ramas numai un piciorus din el.nu stiu cum sa rupt.o sa pun azi o poza. Link spre comentariu
Vizitator sasha_sutii Postat Noiembrie 9, 2006 Partajează Postat Noiembrie 9, 2006 Aceasta este poza cu partea cu condesatorul rupt. Link spre comentariu
Vizitator sasha_sutii Postat Noiembrie 9, 2006 Partajează Postat Noiembrie 9, 2006 Aceasta este poza cu cealalta parte a placii. Link spre comentariu
Vizitator sasha_sutii Postat Noiembrie 24, 2006 Partajează Postat Noiembrie 24, 2006 are cineva vreo idee despre ce capacitate are condensatorul acela sau sa caut in alta parte?datimi macar un sfat unde as putea sa ma duc sal repar.e cineva care ar putea sal repare? Link spre comentariu
Kiusro Postat Noiembrie 28, 2006 Partajează Postat Noiembrie 28, 2006 salut, poti incerca (mie mi-a mers) sa pui unul, la nimereala, si sa vezi cum functioneaza, daca se intampla ca dispare brusc sau ca nu poti sa scrii pe el sau sa citesti mai cresti valoarea lui ,am patit si eu cu un hdd si am pus la nimereala, dupa cum mi-a zis si mie altcineva, si l-am tot schimbat pana a fct calumea, ca imi disparea brusc din win si am marit condensatorul, succes! P.S. ai grija cum il lipesti, sa-ti ramana cablajul dupa toate lipirile! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum