cristybadea Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 mi s-a adus aceasta statie radio cu defect Se aprinde dar nu se aude nimic in defuzor.Am desfacut-o si am gandit ca este finalul sunet TDA 2003 defect,l-am schimbat dar tot mut este.Am verificat si difuzorul dar nu are nicio problema.Am pus TDA-ul original pe alt aparat si functioneaza,deci din alta parte este defectul.Am controlat amanuntit placa si am vazut ca nu am continuitate intre pinul 1 al TDA-ului si circuitul difului cat si de la masa aparatului la dif si nu inteleg de ce sau cum si din ce se compune acest circuit.Eventual o schema stie cineva de unde pot lua?multumesc Link spre comentariu
cristybadea Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Am rezolvat problema cu sunetul,acum se aude bine,raceptioneaza ok doar ca nu emite nimic.Cand apas butonul de pe microfon emite doar o fasaiala la alte statii.Cum pot rezolva asta?multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Ar fi bine sa ai cu ce testa emisia.Eu le pun pe stand sa vad puterea de emisia si frecventa apoi calibrez receptia standului pe frecventa aia si vad daca emite si sunet.Sa nu fie cablul de microfon aiurea cred ca de acolo a fost si ca nu auzeai nimic. Link spre comentariu
cristybadea Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Problema ca nu auzeam nimic a fost ca,alt depanatora lipit aiurra mufele intre placa de baza si fata cu display-ul statiei,am rezolvat asta dar problema este cea care v-am spus-o mai devreme.Ce mi se pare ciudat este faptul ca,pe display,in momentul cand apas butonul de pe microfon pe display se duce semnalul la maxim si nu fluctueaza in functie de ce se spune in microfon. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 asa e normal sa plece la maxim adica pe emisie.Macar puterea de emisie ai cu ce o masura? Link spre comentariu
cristybadea Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Pleaca la maxim si asa ramane.Puterea de emisie este ok doar ca nu ma aude din microfon(nu-mi aude vocea).Stiu ca celelalte statii ce mi-au trecut prin mana in momentul cand vorbeam in micofon atunvi se umpleasi semnalul pe display,functie de intensitate sunetului spus in microfon. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Asta inseamna ca este cuplata pe emisie.Acum trebuie mers de la microfon incolo pe calea de sunet.Daca atingi firul cald de la microfon cand e pe emisie se aude ceva zgomot? Link spre comentariu
cristybadea Postat Aprilie 4, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Nu seintampla nimic cand ating firul cald al microfonului,cred ca este pe scurt cu masa,cu ceva,nu-mi dau seama.Mai verific.Orice idee ar fi binavenita.multumesc Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Ce putere scoate cand dai pe emisie?Ce frecventa?(benuiesc ca o incerci pe canalul 22 nu?) Link spre comentariu
cristybadea Postat Aprilie 4, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Da,pe canal 22 o folosesc.Putere 5w,dar in alta statie se aude doar un bruiaj puternic.Cand a fost la celalalt meserias a avut cele 2 fse ce uneste modulul cu display-ul cu placa de baza dezlipite(una dezlipita de tot cealalta doar 3 fire,restul nu au urme de relipire).Eu le-am relipit fisa relipita complet in ordinea in care am gasit-o lipita de el(nu am schema ei)si primul defect s-a rezolvat dar acum a aparut acesta Link spre comentariu
rusu Postat Noiembrie 16, 2015 Partajează Postat Noiembrie 16, 2015 Am primt si eu una surubarita. Emite purtatoare nemodulata, receptioneaza cu volum maxim nereglabil, distorsionat. Pana la urma ati gasit schema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum