vlasin_alin Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Nu imi functioneaza un buton dintre cele 3 de pe cheia de la BMW E46 fara facelift. Am desfacut cheia si am observat ca materialul electro-conductor de pe banda este picat/uzat in zona butonului care nu vrea sa functioneze: https://www.dropbox.com/s/v1ucl234pnr0r ... 85109b.jpg Se poate repara cumva, ce este acel material negru electro-conductor? Sau daca nu stiti cumva unde as putea gasi de cumparat acea banda pentru butoane, sau eventual intreaga cheie cu tot cu acel montaj? Link spre comentariu
TestPoint Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Pe ebay ,acolo gasesti sigur..... Link spre comentariu
ddd3d Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 se poate mai multe poze cu acel buton? Link spre comentariu
vlasin_alin Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Pana la urma am gasit un magazin de chei si am facut o copie cu totul.Se poate inchide topicul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum