Vizitator traznitul Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 aveti careva vreo schema de montaj ca am piesele acelea ce le contine acea jucarie si nu stiu cum sa le montez circuitul se alimenteaza la 3 baterii AG13 si daca atingi 2 contacte unul fiind masa si celalant o faza sau un fir ce iese dintr-o piesa face sa treaca nu stiu ce intensitate ce te zgaltie....deci cum ziceam ca aveti careva vreo ideeie cum sa pot face acele legaturi ? sau atasati ceva schema Link spre comentariu
Vizitator traznitul Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 am primit o schema dar nu e cea ce caut la schema ce am primit-o ar trebui sa apas pe buton fara retinere sa aiba efect e aprinzator de aragaz...eu ma refer la circuitul ala dintr-o guma de mestecat daca o mai tine-ti minte cand atingi placuta aia cu folie de aluminiu te zgaltaie Link spre comentariu
remus68 Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Posteaza imagini reale cu piesele care le ai. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum