Vizitator antares Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Buna ziua , Am inteles ca dvs sunteti familiarizat cu programul Photoshop , de aceea indraznesc sa va rog sa ma ajutati si pe mine . Eu nu am instalat nici un program care sa permita stergerea unui text de pe o fotografie digitala şi va rog pe dvs sa ma ajutati in acest sens. Am o fotografie digitala care la partea superioara are aplicat un text , si doresc sa sterg acest text . Cel mai usor ar fi sa va trimit fotografia respectiva cu rugamintea sa stergeti dvs acest text ! Problema este ca nici nu stiu cum sa va trimit fotografia , motiv pentru care va dau adresa mea de e-mail . Va multumesc anticipat . Cu stima Mircea [email protected] Link spre comentariu
nordix Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Cam asta am putut sa fac in picasa.....Poate va ajuta.....Poate alti useri au alte softuri si se descurca mai bine...Iar daca vreti sa-l descarcati il aveti si in format win-rar... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum