Zerro Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Nu pot sa cred ca un nou subforum a fost dat sa apasa in acest context ... am trecut mai bine de 3, 4 ani de cand am vazut eu prima oara expusa nevoia impartirii mai detaliate in aceasta zona ... Deci ... cei care asteapta ceva pentru ARM-uri sunt rugati sa revina peste cam 3, 4 ani cand probabil domeniul va fi deja la apus in practica si alte noutati si-au facut demult simtita prezenta si chiar iesirea din scena ...Fara urma de ironie ... salut totusi initiativa celui care si-a luat inima in dinti si a facut primul pas ... primul pas e cel mai greu ... cred ca toata lumea se uita acum la urmatorii pasi ... TOATA Stima pentru curaj Domnule!Toate cele bune! Link spre comentariu
unuldinei Postat Martie 31, 2014 Partajează Postat Martie 31, 2014 Nu tin cu nimeni in domeniu, dar mai potrivit ar fi un sticky de Programming sau Software unde sa aiba loc si susnumitul bootloader . Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Martie 31, 2014 Administratori Partajează Postat Martie 31, 2014 TOATA Stima pentru curaj Domnule!Nu a fost cerere pentru asta, daca macar 1 singur user zicea ca e nevoie nu era mare lucru de a face asta. Link spre comentariu
Zerro Postat Martie 31, 2014 Autor Partajează Postat Martie 31, 2014 viewtopic.php?f=39&t=127813&p=1093056#p1093056si asta cred ca era o incercare ... nu stiu daca suficient de relevanta ...Dar sa ne bucuram de inceputul "impartirii" si sa asteptam o finalizare ...Toate cele bune! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum