Dxxx Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Peternan - trebuie Alb-neutru (5000K) fluxul luminos depinde de utilizare si de numarul de benzi alocate pentru ecranul respectiv. In mod uzual fluxul este pe la 1000-1500lm/m daca vrei raportare la metru. Insa pentru monitoare nu folosi banda proasta, vei fi dezamagit, trebuie ceva facut temeinic, cum sunt benzile originale Validae are mare dreptate cand se refera la banda led uzuala (ieftina) care nu poate sa faca fata la mii de ore utilizare pe monitoare. Trebuie ceva ca cele originale, leduri de buna calitate si driver in comutatie boost cu intrare Enable si PWM. Astfel de montaje sunt in monitoarele de la laptopuri si nu am vazut pana acum ecran cu defecte pe backlight, dimpotriva toate ecranele defecte pe care le-am "disecat" aveau backlighjtul intact, recuperabil si reutilizabil. Nici un producator nu se va zgarci la 2USD economisiti la backlight intr-un ecran care valoreaza de zeci de ori mai mult. Iar driverele sunt chiar remarcabile, uzual am masurat randamente peste 95%... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum