Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Delayed Write Failed

Bogdantog

Postări Recomandate

"Windows - Delayed Write Failed Windows was unable to save all the data for the file D:\..... The data has been lost. This error may be caused by a failure of your computer hardware or network connection. Please try to save this file elsewhere." Acest mesaj imi apare de fiecare data cand vreau sa salvez ceva pe o partitie NTFS si calculatorul imi merge ca un PII de cand a inceput sa apara acest mesaj. Mentionez ca mai am liber pe aceasta partitie 10GB. va rog sa imi spuneti ce poate fi si din ce cauza eventual cum pot rezolvaP.S. : Eu cred ca este un bad(nu m-am mai confruntat nici o data cu asa ceva)Va multumesc anticipat. :prayer:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdantog

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator bogdan_o

SalutM-am intalnit si eu cu nazdravania asta de mesaj, ce-i drept insa pe un 2003. Dar si pe xp ar trebui sa mearga foarte bine work-around-ul.1. trebuie sa scoti bifa de pe "enable write caching" (intri in mycomputer, faci click-deapta pe unul dintre discuri, alegi propertis, mergi apoi pe tab-ul de hardware, selectezi hdd-ul, apesi properties, mergi apoi pe tab-ul policies si scoti bifa de pe "enable write caching")2. deschide regedit si mergi in HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management\SystemPages si ii dai valoarea "0xFFFFFFFF" (fara ghilimele).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări