Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor cautare amplificator audio!

Vizitator Ganuci

Postări Recomandate

Vizitator Ganuci

Salutare!Detin doua boxe de 300W si caut de ceva vreme un amplificator care sa ma multumeasca...Va rog sa imi recomandati o statie sau macar un loc unde pot gasii amplificatoare la un pret accesibil!As dorii sa ma incadrez in 400 lei!Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E cam greu ce vrei tu, adica tu vrei cu 400 de lei un amplificator capabil sa duca asa cum trebuie boxe de 300W, de altfel o putere suficienta pentru o mica discoteca pana la urma, si e greu. Numai carcasa, radiatorul ( sau radiatoarele, dupa caz ) si sursa costa mai mult de atat impreuna, nu mai zici de "maruntaiele" din interior... La banii astia ceva decent probabil ar fi undeva pe la 2*50, poate 2*100W/4 Ohm SH maxim.

Link spre comentariu
Vizitator Ganuci

Daca difuzoarele sunt Blue Tech nu o sa duca 300W reali. Undeva pe la 150W e de ajuns pentru ele.Deja de la 200W in sus devine primejdios pentru ele. :)

Am si 2 difuzoare de la bluetech tot de 300w si au mers nopti la rand cu un amplificator behringer ep2500 aproape de maxim. Ce sa inteleg? ep2500 nu scoate mici 200w/8ohm pe fiecare canal?

post-28796-139829785819_thumb.jpg

Link spre comentariu

Intelege ca un difuzor suporta 2x RMS power ca regim de program permanent si 4x RMS ca fiind peak power, cu un crest factor de 12db.EP2500 ajunge pe la 450W in 8 ohmi pe canal pina in prag de clipping.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări