Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de baza 17MB62-2.6

Vizitator Nickk52000

Postări Recomandate

Acum 4 ore, POLAKU2002 a spus:

B una ziua---acelasi sasiu....dispare sunetul dupa 5 minute....mai am 2 placi identice dar daca le montez se da singur sonorul la minim.....la ambele placi....am scos bateria de la telecomanda....ciudata placa...poate aveti ceva idei...

Schimba integratul de sunet la placa originala, am avut acest defect la cel putin 20 de placi ca a ta, pe diverse forumuri se discuta ca ar trebui schimbat si c-urile smd, dar nu e adevarat, spun asta pentru ca eu nu am gasit niciodata c-uri smd defecte......vezi ca integratul de sunet are cel putin 4 inlocuitori !!

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 53 minute, POLAKU2002 a spus:

Dar cu celelate 2 placi la care imi afiseaza bara de sunet la minim_ce ar putea fii...

pai v.am spus mai sus,daca nu au joistick si au cupla de tastura pe lateral ,si nu e cuplata tastatura ,asa se manifesta 

in poza de mai jos ,am pus in chenar rosu ,une ar putea fi cuple de tastura

daca au joistick si se manifesta asa,ori e joistickul defect ori traseul spre procesor sau procesorul

17mb62-26-23034375-23034516-main-board-l

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

tastatura ,se poate schimba si posibil dezactiva din profile,daca reusiti sa intrati in menu service,si sa faceti bakup pe usb,e ok.la 17mb211 am reusit sa o opresc din navigare haotica cu o rezistenta la pinul key ce duce spre procesor si masa,am tatonat cu rezistenta de la 1k pana la 10k ,daca nu ma insel undeva la 1.5k-3k am reusit,

dar la mine a fost ok tastatura,dar am scris profile de 3keys(joistick) pe placa cu 1keys(1 buton) si a luat.o razna ,de nici in menu service sa rescriu profile nu mai puteam sa intru

un semireglabil de 10k ar fi ok

dupa ce l.am stablizat am modifacat sau am rescris profile pentru tastatura potrivita

dar la dv cred ca e mai ,,grav,, daca nu aveti tastatura ,deoarece e cu touch si pe tastura e si un integrat

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări