Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Placa de baza 17MB62-2.6

Vizitator Nickk52000

Postări Recomandate

Vizitator Nickk52000

Salutari tuturor, Am o problema cu un televizor LCD Watson, care este dotat cu component Vestel (placa de baza 17MB62-2.6), atat sursa cat si placa de baza a acestuia. Dupa o grama de studieri a documentatiilor am decis sa va intreb si pe voi, poate ma puteti ajuta. Am masurat susa de alimentare a aparatului si tensiunile sunt OK. Tastele de comanda sunt cu "touch". In momentul in care ating butoanele de comanda, echipamentul imi emite un beep de confirmare, dar fara effect. In mod normal, ledul de power ar trebui sa se aprinda/palpaie in momentul in care primeste alimentare 220V, in schimb la mine nu se intampla nimic. ledul ii stins mereu. In manualul de service ii trecut ca in situatia de mai sus, sursa de alimentare poate fi busita dar luand in vedere ca sursa ii OK, nu-mi dau seama de unde poate proveni defectiunea. Are cineva vre-o idee???? Multumiri anticipate,

Link spre comentariu

dupa cum spunea colegul dan posibil sa trebuiasca resoftata,am intalnit si eu defectul dv la acelasi chasis,17mb62,dar din pacate portul usb era inactiv,asa ca nu am putut incerca un firmware,pur si simplu 5v d+ d- de pe portul usb erau lipsa,si nu a-m gasit nimic in neregula,dar televizorul in cauza era si chinuit fusese tinut in bucatarie si suferise de condens,si nici nu prea m-am chinuit mult la el,deci daca dv d+ d_ sint prezente pe portul usb pute-ti incerca si o resoftare,success

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...
  • 2 luni mai târziu...

Buna! Caut si eu un dump probat, pt. 17MB62-2.6 cu 25Q80BVSIG. Tv-ul nu prinde niciun program pe analog (pe asta am scanat), bara de sonor se duce singura spre minim (am scos mufa de la touch), daca apas pe "source', nu pot alege nici hdmi, nici scart, etc se plimba singur. Am scmbat c-urile din sursa.

Link spre comentariu

Am pus dumpul de la Dan, si tot navigheaza singur prin meniu aleatoriu (cu mufa de la "touch" scoasa). Sunetul daca il dau mai tare, revine la zero, scaneaza dar nu prinde nici un post. Cred ca e procesorul. Multumesc lui Iulian si Dan pentru sprijinul acordat!

Link spre comentariu

Am pus dumpul de la Dan, si tot navigheaza singur prin meniu aleatoriu (cu mufa de la "touch" scoasa). Sunetul daca il dau mai tare, revine la zero, scaneaza dar nu prinde nici un post. Cred ca e procesorul. Multumesc lui Iulian si Dan pentru sprijinul acordat!

posibil vreun cond de pe placa din pin proc pina la mufa de touh cu probleme de asta navigheaza singur si curata mufa 

Link spre comentariu

Am probat pe scart cu un dvd, se aude sunetul neclar (distorsionat). Nu am gasit in meniu 'blocare acces copii' sa anulez 'touch'. Stau intr-o dilema.

Ce legatura are sunetul, cu touch, cu scanarea? Cu softul vechi, cand vroiam sa selectez sursa, adica scart, hdmi, etc se plimba de unul singur. Cu softul de la Dan, pot selecta sursa, dar mi se schimba tarile aiurea si nu pot select tara la scanare automata.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări