Vizitator Nickk52000 Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Salutari tuturor, Am o problema cu un televizor LCD Watson, care este dotat cu component Vestel (placa de baza 17MB62-2.6), atat sursa cat si placa de baza a acestuia. Dupa o grama de studieri a documentatiilor am decis sa va intreb si pe voi, poate ma puteti ajuta. Am masurat susa de alimentare a aparatului si tensiunile sunt OK. Tastele de comanda sunt cu "touch". In momentul in care ating butoanele de comanda, echipamentul imi emite un beep de confirmare, dar fara effect. In mod normal, ledul de power ar trebui sa se aprinda/palpaie in momentul in care primeste alimentare 220V, in schimb la mine nu se intampla nimic. ledul ii stins mereu. In manualul de service ii trecut ca in situatia de mai sus, sursa de alimentare poate fi busita dar luand in vedere ca sursa ii OK, nu-mi dau seama de unde poate proveni defectiunea. Are cineva vre-o idee???? Multumiri anticipate, Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Cred ca ar trebui resoftata placa.Daca sursa e ok mari sanse sa fie asta defectul. Link spre comentariu
iuliantv Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 dupa cum spunea colegul dan posibil sa trebuiasca resoftata,am intalnit si eu defectul dv la acelasi chasis,17mb62,dar din pacate portul usb era inactiv,asa ca nu am putut incerca un firmware,pur si simplu 5v d+ d- de pe portul usb erau lipsa,si nu a-m gasit nimic in neregula,dar televizorul in cauza era si chinuit fusese tinut in bucatarie si suferise de condens,si nici nu prea m-am chinuit mult la el,deci daca dv d+ d_ sint prezente pe portul usb pute-ti incerca si o resoftare,success Link spre comentariu
xtgs Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 am si eu cam acelasi defect cu un lcd telefunken model TR 32D843 si a-si incerca o resoftare,un soft pentru 17mb62-1 are cineva? Link spre comentariu
Gabriel_S Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Verificati sursa indicata de mine.. daca aveti scurt pe iesire, sau rezistenta mica 20-30ohmi... aveti procesorul mort Link spre comentariu
xtgs Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 la mine sursa nu este plantata,dar am 12v;5v;3,3v;2,5v;1,7v placa este 17mb62-1.... Link spre comentariu
codrut Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 are cineva soft pt aceasta placa?la mine nu are sunet chiar daca am schimbat ic-ul de sunet. Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 15, 2014 Partajează Postat August 15, 2014 uite aici aici software Link spre comentariu
cristronic Postat August 15, 2014 Partajează Postat August 15, 2014 are cineva soft pt aceasta placa?la mine nu are sunet chiar daca am schimbat ic-ul de sunet. Ai schimbat integratul degeaba,pe intrari semnal,ai patru condensatori ceramici de 470nF care trebuie schimbati cu patru condensatori de 1uF. Link spre comentariu
sorintv Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Buna! Caut si eu un dump probat, pt. 17MB62-2.6 cu 25Q80BVSIG. Tv-ul nu prinde niciun program pe analog (pe asta am scanat), bara de sonor se duce singura spre minim (am scos mufa de la touch), daca apas pe "source', nu pot alege nici hdmi, nici scart, etc se plimba singur. Am scmbat c-urile din sursa. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 (editat) incercati o resetare din menu service daca este posibil MENU4725, soft AICI success Editat Octombrie 22, 2014 de iuliantv Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Incearca cu dumpul asta. LCD 17MB65-2 25Q80BV.rar Link spre comentariu
sorintv Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Am pus dumpul de la Dan, si tot navigheaza singur prin meniu aleatoriu (cu mufa de la "touch" scoasa). Sunetul daca il dau mai tare, revine la zero, scaneaza dar nu prinde nici un post. Cred ca e procesorul. Multumesc lui Iulian si Dan pentru sprijinul acordat! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Am pus dumpul de la Dan, si tot navigheaza singur prin meniu aleatoriu (cu mufa de la "touch" scoasa). Sunetul daca il dau mai tare, revine la zero, scaneaza dar nu prinde nici un post. Cred ca e procesorul. Multumesc lui Iulian si Dan pentru sprijinul acordat! posibil vreun cond de pe placa din pin proc pina la mufa de touh cu probleme de asta navigheaza singur si curata mufa Link spre comentariu
sorintv Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Am probat pe scart cu un dvd, se aude sunetul neclar (distorsionat). Nu am gasit in meniu 'blocare acces copii' sa anulez 'touch'. Stau intr-o dilema. Ce legatura are sunetul, cu touch, cu scanarea? Cu softul vechi, cand vroiam sa selectez sursa, adica scart, hdmi, etc se plimba de unul singur. Cu softul de la Dan, pot selecta sursa, dar mi se schimba tarile aiurea si nu pot select tara la scanare automata. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum