maryus315 Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Buna, am achizitionat de pe oser un aparat pe lampi construit de un radioamator. Dupa cum se vede in poze constructia este foarte solida si cel care a facut-o a depus un efort considerabil. Nu l-am demontat sa vad tipul tuburilor dar daca este necesar pot sa le desfac. Eu banuiesc un oscilator cu bobine interschimbabile (are in partea de sus o mufa cu doi pini) si o iesire Link spre comentariu
Ticau Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Este un undametru neterminat. Probabil nu sunt si bobinele care vin in acel soclu cu 2 pini. Nici nu este etalonat. Deci e ceva neterminat. Succes in finalizare. Link spre comentariu
maryus315 Postat Martie 30, 2014 Autor Partajează Postat Martie 30, 2014 Am montat cateva bobine in soclu si am pus un frecventmetru pe rand pe fiecare borna. Frecventa variaza foarte mult intre 0.8 si 2 Mhz aleatoriu, cv si potentiometrul din lateral avand o foarte mica influenta. Potentiometrul actioneaza direct asupra ochiului magic de pe panoul frontal Link spre comentariu
YO8CDQ Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Este un Grid-Dip-Metru, neterminat. Autorul a vrut sa semene la contur cu cel cehoslovac Tesla BM342, dar cred ca s-a plictisit de el si nu la mai terminat. 1 Link spre comentariu
maryus315 Postat Martie 30, 2014 Autor Partajează Postat Martie 30, 2014 multumesc. Ii voi pastra functia, doar va fi tranzistorizat Link spre comentariu
Vizitator Adrian Andrei Postat Iulie 27, 2014 Partajează Postat Iulie 27, 2014 Este un Grid-Dip-Metru, neterminat. Autorul a vrut sa semene la contur cu cel cehoslovac Tesla BM342, dar cred ca s-a plictisit de el si nu la mai terminat. Exact! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum