bassbox Postat Noiembrie 1, 2006 Partajează Postat Noiembrie 1, 2006 Am primit de la un prieten un Kit de la Adelaida si lipsesc cateva piese.Ma poate ajuta cineva cu o schema?Vreau sa-l folosesec pentru24C...si 14F84... Link spre comentariu
Craciun Postat Noiembrie 2, 2006 Partajează Postat Noiembrie 2, 2006 (editat) Vezi aici: http://danolteanu.webs.com PS: pe kit in locul semireglabilului este o dioda 1NXXXX. Succes ! Daniel Editat Martie 4, 2018 de craciun Link spre comentariu
bassbox Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2006 Merci pentru ajutor,dar......nu asta e kitul AD-PIC 01.Eu nu caut o schema de programator,vreau sa-l folosesc pe asta.Am nevoie de un tranzistor si vreo 2 rezistente la care nu cunosc valorile si l-am reparat.(N-am timp si mi-e lene sa fac cablaje) Link spre comentariu
Craciun Postat Noiembrie 2, 2006 Partajează Postat Noiembrie 2, 2006 Eu am cumparat kitul AD-PICV01 de la Adelaida si asta e schema . Cum doresti ! Succes oricum ! Link spre comentariu
bassbox Postat Noiembrie 2, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2006 probabil AD-PICV01 difera de AD-PIC01.Oricum ,multumesc! Link spre comentariu
niq_ro Postat Noiembrie 2, 2006 Partajează Postat Noiembrie 2, 2006 probabil nu difera asa mult... de fapt AD-PIC01V se numeste cel indicat de craciun vezi http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=96 in ce sens ar diferi? nu are ULN-ul ala? nu are regulatoarele 78xx? Link spre comentariu
bassbox Postat Noiembrie 3, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2006 Nu are ULN..., are un 74LS......,(nu retin exact tipul,si momentan nu e la mine).Daca ULN -ul respectiv poate fi echivalent cu ceva 74LS... ,s-ar putea sa fie identic. In acest caz scuze :prayer: In orice caz programatorul meu are 2 tranzistoare BC si unul lipsa,cred ca cineva a umblat la el "cu foarte mare pricepere" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum