Vizitator dlrmx Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Salut . Sunt nou, cred ca se vede . Sper sa fi postat bine si sper sa reusesc sa invat ceva de la voi ca am citit multe si am hotarat sa ma alatur . Bun .. gata cu OffTopicul si sa trecem la treaba Am primit o tema la scoala sa programez un pic16F84 sa comand un motor pwm in proteus. Caut de vro 1 sapt si tot ce stiu sa fac este sa aprind leduri.. si sa comand sa iasa 1 sau 0 p porturi . Dar , mai mult nu am reusit ca nu am resurse :( . Ma puteti ajuta va rog cu coduri sau resurse/modele cum pot sa realizez eu acest lucur ? Profesoara doreste ca eu sa comand acel motor apasand butoane de la tastatura si sa ii dau o anumita viteza sau alta buton sa ii dau o alta viteza sau sa-l opresc .. etc , intelegeti .. Pt alte detalii astept raspunsuri si poate comunicam p skype sau altele in caz ca am nevoie de un "babysiting" .. Link spre comentariu
marinp Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 ai schema si hex-ul Link spre comentariu
elcomar Postat Aprilie 29, 2014 Partajează Postat Aprilie 29, 2014 nu ma descurc deloc cu noul forum, mai puteti atasa o data schema si hex-ul? (marinp) multumesc Link spre comentariu
marinp Postat Mai 5, 2014 Partajează Postat Mai 5, 2014 ai din nou scema si hex-ul pwm.rar Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum