Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB Cruzer sandisk

zott

Postări Recomandate

Buna ziua , am un Cruzer sandisk USB care de cate ori il bag in calculator imi deschide pe langa spatiul de stocare propriuzis al stikului si un disc virtual care este denumit LaunchU3 ! de multe ori m-am intrebat la ce foloseste acest disc virtual iar azi l-am deschis si am gasit o arhiva numita LaunchPad si un fisier autorun plus acel launchU3 ca si aplicatie ! Deci vin sa va intreb pe cei care aveti idee , la ce imi folosesc acestea ? daca nu imi sunt necesare le pot desinstala ( sau sterge ) ? Si cum se procedeaza in asemenea situatii ? Adica mai corect intrebat cum le pot sterge ? Va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zott

4

• riderinblack

1

• Barbu Andrei

1

• Mircel

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

cum le pot sterge?

My Computer, click mouse dreapta pe Cruzer, Format.
Am facut asta , desigur .......insa discul ala ramane permanent la locul lui . as risca sa incerc sa-l sterg ( pana acum nu am incercat , nici nu stiu daca merge sters) dar mi-e sa nu contina ceva care ulterior imi poate afecta bunul mers al stikului !
Link spre comentariu

Imi cam miroase a ceva virus/troian..... Astfel de cazuri le rezolv din linux.....

Maestre , am Kaspersky cumparat cu liceenta din magazin , nu mi-a trecut virusii prin el , sunt sigur de asta . cat despre acest stik am instalat Partition Guru si am vazut ca mai am inca vre-o 4 giga si ceva nealocati . Am dat ''resize'' si am adus acest stik la capacitatea sa normala . Insa dracu ala de disc tot acolo sade intepenit . Eu banuiesc ca e un disc virtual dar nu stiu cum sa-l sterg ca sa pot scapa de el . Stima !
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Imi cer scuze dar nu reusesc sa downloadez acest program ! Dupa toate insistentele mele , mereu afiseaza acest mesaj : '' The resource you requested was not found. Please try again later. '' ! Poate gasiti o alta metoda de a ma ajuta , va multumesc !

Link spre comentariu

aveam un mp4 player de vreo 4 Gb. cand il conectam la pc imi apareau 4 foldere : muzica, video, poze si inca unul (nu mai tin minte ce anume). il formatam, stergeam toate cele foldere, format iarasi, dar degeaba. de cate ori il conectam erau la loc acele foldere. posibil ca cele descrise de tine sa fie "scrise" in memoria stick-ului, si imposibil de sters. btw, daca nu ma insel, mai aveam un stick pentru internet. si ala avea niste fisiere pe el imposibil de sters. zic imposibil pentru ca nu am stat de el sa vad daca merge sau nu. am incercat un format, dar degeaba. nici nu mai tin minte prin ce cutie cu maimute il am aruncat :rade: .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări