Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

statie emisie radio 5-10 m

IONUT DI

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• IONUT DI

5

• MaesTTro

5

• gica70

2

• Radiotelegrafist

1

Top autori în acest subiect

IONUT DI:Acestui topic nu i se putea găsi un titlu mai puţinambiguu (şi prin urmare mult mai inspirat) ?Prin "Staţie emisie radio 5-10 m" orice electronistveritabil (care stăpâneşte termenii din domeniu !)va înţelege un emiţător ce lucrează în banda de5... 10 m (şi nimic altceva decât banala lungime deundă), respectiv pe frecvenţa de 60 MHz... 30 MHz.Dacă se doreşte pur şi simplu schema unui emiţătorcare "să bată" pe o distanţă de câţiva metri, atuncitrebuia precizată frecvenţa, sau măcar banda în carese va emite (AM sau FM "est/vest").Altfel, se merge "Pe ghicite" sau "La nimereală".

Link spre comentariu

Acele tranzistoare nu sunt potrivite pentru aplicatia asta.

Cu un an in urma am incercat sa fac emitator cu tranzistor bc , nu mai tin minte de care, nu a functionat.
Link spre comentariu

Se vede clar ca e un copil, de aceea incerc sa nu-l incurajez, deocamdata.

Aceasta deja e discriminare :) . Practic i-am prezentat dispozitivul pe care trebuie sa-l realizeze si care ii va satisface dorintele ,insa el doreste unul mai simplu, mai simplu nustiu daca mai exista, chiar si cu acesta este munca destula pentru receptie.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări