adigh Postat Mai 26, 2017 Partajează Postat Mai 26, 2017 (editat) Nu am mai intrat in detalii dar prin a nu fi zgircit la sursa de alimentare inteleg: 1.- A nu bobina traful de alimentare ca sa scoatem maximum de putere ci maximum de calitate. Atunci cind lucram cu putine spire/volt traful va lucra intrat bine in saturatie si va radia mult cimp magnetic in amplificator. Cind lucram cu mai multe spire/volt si miez de calitate traful va radia mai putin brum in amplificator dar din miezul dat vom scoate mai putina putere. 2.- A nu ne zgirci la un drosel mai mare in filtrul CLC care costa mai mult. In schimb se pot pune capacitati mai mici. 3 - A nu ne zgirci la un tub redresor sau chiar diode cu siliciu + rezistoare scazind randamentul alimentarii dar pastrind o rezistenta interna ridicata a sursei Editat Mai 26, 2017 de adigh Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Aprilie 6, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Buna ziua. A trecut foarte mult timp de cand nu am mai intrat pe forum, nu am abandonat proiectul inca il am pe un raft si as vrea sa ma reapuc de el. Am sa va descriu ce as dori eu cu aceste lampi pentru a vedea daca este posibila continuarea lui. Dupa cum se stie am doua trafuri de iesire realizate de domnul Lazaroiu pentru configuratie UL traf alimentare cu tensiune de 1000v 20v pentru filament finale 450v pentru driver 6.3v filamente 100v pentru tensiunea cu minus ce as dori eu sa obtin? 30-40w distorsiunu 3% maxim nu vreau schema cu interstage Multumesc PS. Sper sa primiti mesaj pentru reactualizare topic Link spre comentariu
gabrielbecheanu Postat Aprilie 6, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2020 Am gasit ceva interesant http://rh-amps.blogspot.com/2014/06/rh813-flagship-project.html Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum