Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Noul meu proiect Amp SE cu GK71

gabrielbecheanu

Postări Recomandate

Nu am mai intrat in detalii dar prin a nu fi zgircit la sursa de alimentare inteleg:

1.- A nu bobina traful de alimentare ca sa scoatem maximum de putere ci maximum de calitate.

Atunci cind lucram cu putine spire/volt traful va lucra intrat bine in saturatie si va radia mult cimp magnetic in amplificator. Cind lucram cu mai multe spire/volt si miez de calitate traful va radia mai putin brum in amplificator dar din miezul dat vom scoate mai putina putere.

2.- A nu ne zgirci la un drosel mai mare in filtrul CLC care costa mai mult. In schimb se pot pune capacitati mai mici.

3 - A nu ne zgirci la un tub redresor sau chiar diode cu siliciu + rezistoare scazind randamentul alimentarii dar pastrind o rezistenta interna ridicata a sursei

Editat de adigh
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Buna ziua.

A trecut foarte mult timp de cand nu am mai intrat pe forum, nu am abandonat proiectul inca il am pe un raft si as vrea sa ma reapuc de el.

Am sa va descriu ce as dori eu cu aceste lampi pentru a vedea daca este posibila continuarea lui.

Dupa cum se stie am doua trafuri de iesire realizate de domnul Lazaroiu pentru configuratie UL 

traf alimentare cu tensiune de 1000v

20v pentru filament  finale 

450v pentru driver

6.3v filamente

100v pentru tensiunea cu minus

ce as dori eu sa obtin?

30-40w distorsiunu 3% maxim

nu vreau schema cu interstage

Multumesc

PS. Sper sa primiti mesaj pentru reactualizare topic

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări