robert1000 Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Si ce te deranjeaza pe tine pana la urma ? Puterea redusa a wooferului? Link spre comentariu
Alecsander Postat Aprilie 18, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Da,ala e inconvenientul. Link spre comentariu
robert1000 Postat Aprilie 18, 2014 Partajează Postat Aprilie 18, 2014 Din pacate, amplif-urile de putere se alimenteaza cu tensiune simetrica. Mai sunt si cele auto, dar alea merg la 12-15v. Link spre comentariu
Alecsander Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Am gasit cumparator pentru asta al meu si ma gandesc sa cumpar tot un 5050 dar V1,tot sh...se merita? Link spre comentariu
robert1000 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Nu!De ce zic nu?Are sursa in comutatie, care este foarte dificil de depanat, plus ca nu e recomandata in sisteme audio din variate motive.Are finali foarte scumpi si care nu prea se gasesc in Romania, dupa cum si tu ai vazut.Cumpara si tu un sistem cu alimentare cu traf, sunt mult mai fiabile. Ia un Philips, Logitech, Microlab, etc. (desi satelitii din plastic nu suna bine).Iti recomand un Genius 5000, are aspect, putere mare, bas profund, pret bun, alimentare cu traf, finali populari pe piata, radiator racire mare icon_jook Link spre comentariu
robert1000 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Nu!De ce zic nu?Are sursa in comutatie, care este foarte dificil de depanat, plus ca nu e recomandata in sisteme audio din variate motive (in cazul unui amplif audio, curent de sarcina variaza foarte mult).Are finali foarte scumpi si care nu prea se gasesc in Romania, dupa cum si tu ai vazut.Cumpara si tu un sistem cu alimentare cu traf, sunt mult mai fiabile. Ia un Philips, Logitech, Microlab, etc. (desi satelitii din plastic nu suna bine).Iti recomand un Genius 5000, are aspect, putere mare, bas profund, pret bun, alimentare cu traf, finali populari pe piata, radiator racire mare icon_jook 1 Link spre comentariu
Alecsander Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Da , bun cumpar un 5000,dar sunt destul de vechi si de ce nu cumpar altceva? Fiindca nu pot sa vand geniusul cu mai mult de 300 de lei[si eu am bagat 400 in el] ,iar in astia 300 nu gasesc altceva mai bun. Link spre comentariu
robert1000 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Daca gasesti ceva mai bun la banii aia, go for it.Eu am genius de vreo 7 ani, si merge ca nou.Daca cumperi nou, la 300 cumperi unul slabut. Daca cumperi sh, indiferent de brand, depinde foarte mult gradul de uzura.Se poate gasi un sistem de 10 ani care sa fie folosit ocazional la filme sau un sistem cu o vechime de 2 ani dar forjat zilnic. Asa ca.... nu stiu ce sa zic.Eu unul as cumpara neaparat un sistem cu boxe lemn (pal), si cu o putere de acoperire mare. Si daca-l iau sh, as lua unul care poate fi depanat cu bani putini! Link spre comentariu
Alecsander Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Sa vad il dau pe asta sau nu il dau, daca il dau sa vad ce gasesc prin oras.. Link spre comentariu
robert1000 Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Sa vad il dau pe asta sau nu il dau, daca il dau sa vad ce gasesc prin oras..Sa nu-ti iei vreo pocnitoare cu difuzoare minuscule, pe care scrie 300w si scoate de fapt 20w (cum am vazut la LG, Samsung, etc) Link spre comentariu
Alecsander Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Intai cercetez dupa cumpar ), nu mai fac prostia asta a doua oara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum