Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Genius 5050 v2

Postări Recomandate

• Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Nu!De ce zic nu?Are sursa in comutatie, care este foarte dificil de depanat, plus ca nu e recomandata in sisteme audio din variate motive.Are finali foarte scumpi si care nu prea se gasesc in Romania, dupa cum si tu ai vazut.Cumpara si tu un sistem cu alimentare cu traf, sunt mult mai fiabile. Ia un Philips, Logitech, Microlab, etc. (desi satelitii din plastic nu suna bine).Iti recomand un Genius 5000, are aspect, putere mare, bas profund, pret bun, alimentare cu traf, finali populari pe piata, radiator racire mare icon_jook

Link spre comentariu

Nu!De ce zic nu?Are sursa in comutatie, care este foarte dificil de depanat, plus ca nu e recomandata in sisteme audio din variate motive (in cazul unui amplif audio, curent de sarcina variaza foarte mult).Are finali foarte scumpi si care nu prea se gasesc in Romania, dupa cum si tu ai vazut.Cumpara si tu un sistem cu alimentare cu traf, sunt mult mai fiabile. Ia un Philips, Logitech, Microlab, etc. (desi satelitii din plastic nu suna bine).Iti recomand un Genius 5000, are aspect, putere mare, bas profund, pret bun, alimentare cu traf, finali populari pe piata, radiator racire mare icon_jook

Link spre comentariu

Daca gasesti ceva mai bun la banii aia, go for it.Eu am genius de vreo 7 ani, si merge ca nou.Daca cumperi nou, la 300 cumperi unul slabut. Daca cumperi sh, indiferent de brand, depinde foarte mult gradul de uzura.Se poate gasi un sistem de 10 ani care sa fie folosit ocazional la filme sau un sistem cu o vechime de 2 ani dar forjat zilnic. Asa ca.... nu stiu ce sa zic.Eu unul as cumpara neaparat un sistem cu boxe lemn (pal), si cu o putere de acoperire mare. Si daca-l iau sh, as lua unul care poate fi depanat cu bani putini!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări