Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Genius 5050 v2

Postări Recomandate

Salut! Am un Genius 5050 V2 , cumparat sh de 1 saptamana,mi-a dat mari dureri de cap.L-am cumparat de la cineva cu 300 de lei arata impecabil , se vedea ca nu e folosit a mers 2 zile, pana a facut ceva piu si poc, acum imi intra curent in woofer si miroase a ars daca il tin deschis 2-3 minute + ca se simte cum incinge wooferul. Wooferul nu are nimic l-am probat pe o statie auto,ce poate fi ? Se poate repara? Un electronist bun? Il trimit oriunde in tara numai sa se repare. [Nu , nu o sa cumpar altul!]Mentionez ca subwooferul inca mai merge se aude , la fel si satelitii.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 85
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Cel mai bine pune un anunt aici: viewforum.php?f=33Si poate te ajuta cineva din Giurgiu cu depanarea lui. Nu e rentabil sa-l trimiti in tara, te va costa destul de mult transportul dus si intors. E destul de voluminos acel sistem. Trebuie sa tii cont ca pe langa transport te va costa si manopera plus costul componentelor defecte si nu va fi chiar ieftin.

Link spre comentariu

Aici e manualul de service: http://elektrotanya.com/genius_sp-hf5.1 ... nload.html

Pe toate canalele are circuite integrate finale clasa D tda7492 smd cu 36 pini fiecare.

Nu e imposibil de reparat, se poate repara, dar manopera va costa mult, iar pentru tine nu va mai fi rentabila repararea.

Deci din pacate avea dreptate cel de la centrul de depanare.....mai bine iti cumperi altul.

Link spre comentariu

Momentat am 2 variante si inca astept , am un prieten care a zis ca , cunoaste pe cineva care repara ,il sun mai tarziu si varianta 2 sa-l trimit la un service un bucuresti.Si varianta nr.3 , daca reparatia costa sa zicem peste 2 mil, cumpar o statie auto ,dezmembrez tot pun subwooferu in masina si boxele la fel.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări