Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv nippon sasiu m35 defect procesor vtc3831ac 4

marianmarian157

Postări Recomandate

Se gaseste  ,, originalul '' la magazinele  online  !!

am cautat si este 60 ron la comanda, iar in magazine am gasit  HR7731 la 25 ron, daca cineva stie ca functioneaza cu acesta din urma,bineinteles cu modificarile de rigoare rog sa comfirme,ar fi si rapid si ieftin!

multumesc !

Editat de stefanion
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• stefanion

8

• dan cod

5

• BUGHIU

2

• marianmarian157

2

Top autori în acest subiect

Merge resoclat cu asta 100% dar la Miva...era original ieftin.Poate ca avea L la urma nu H dar nu conteaza

multumesc! am vazut acum ,si e 19 ron,dar plus taxe curier,asa ca ii dau bataie cu  HR7731.

weekend placut!

Link spre comentariu

condensatorul de recuperare in cazul meu a fost de 7,2 nano / 1k6 v ,pot sa il micsorez pana la 3,9 nano, fara riscuri?

functioneaza perfect,am intrat si in menu service, cu :

1.`menu de 4 ori

2. P- de 3 ori

3. CAPS odata

4. REVEAL  odata

am micsorat pe verticala imaginea,si liniaritatea tot pe verticala. pe orizontala am micsorat cond. de recuperare de la 7,2 nano la 3,9 nano.

Editat de stefanion
Link spre comentariu
  • 9 luni mai târziu...

buna seara.vreau sa va spun o posibila rezolvare la acest tv. sasiu m35 procesor vtc3831ac 4;-dupa citeva minute de functionare pleaca pe cautare automata,..se deslipeste rezistenta r004 dinspre tastatura si puntea j244,se lipeste capatul rezistentei r004 cu capatul deslipit al lui j244 si problema sa rezolvat,tv va functiona numai din telecomanda ......

Buna solutia . Am rezolvat in felul descris de dvs. Inainte de asta am inlocuit tot la tastatura si niciun rezultat . Concluzia este ca defectul este in procesor si solutia corecta pentru aceasta situatie ati dat-o dvs. Aprecieri.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări