Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa 12 si 5v - auto

Vizitator mkl

Postări Recomandate

Vreau sa pun un calculator in masina si am nevoie de o sursa 12v (eventual 5v pentru dvd) cu imput pe o plaja mai mare (8-16v); o sursa care sa functioneze si in momentul demarajului.Am cautat pe net si am gasit asa ceva, dar pentru ca folosesc componente de laptop nu am nevoie decat de +5/12v. Imi place functia de monitorizarea bateriei, dar nu am nevoie de liniile 3,3/-5/-12v.Asa ca intrebarea mea este: ce trebuie sa scot din monajul asta; ce este in plus?Trebuie sa mentionez faptul ca nu ma deranjaza ca vor ramane spatii goale pe placa. Daca voi avea nevoie de o sursa atx pe 12v, nu trebuie decat sa o completez pe asta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator mkl

Merci de sugestie, dar la demarare tensiunea scade la 8v, deci invertorul din UPS nu cred ca va mai face fata.Tocmai de aceea am ales aceasta solutie mult mai eleganta, care-mi rezolva si problema alimentarii perifericelor. Nu sunt total strain de asamblat montaje, dar daca elimin din schema ceva in plus, o sa-mi creasca peri albi pana ii dau de cap.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări