slashlinux Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Salut, Aseara am desfacut laptopul sa il curat de praf si am reusit sa il fac sa ne se mai aprinda, deci cand bag incarcatorul se aprinde ledul de la mufa de alimentare desi nu ar trebui si daca il conectez la alt incarcator hp se aprinde singur laptopul fara sa apas pe buton ) sigur are scurt in el. Cum as putea sa il verific?Multumesc Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Daca zici ca are scurturi prin el pune mana pe multimetru si treci la masurat. Dar m-as mira sa gasesti (daca zici ca inainte a functionat). Eventual ai facut tu ceva scurturi pe acolo....... Link spre comentariu
slashlinux Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 Sigur am facut scurt ca l-am curatat cu o pensula si cu spirt ) .. si cred ca trebuia sa astept sa fie uscat si apoi sa il bag in priza..cand bag alimentatorul am o priza din aia cu protectie ca la ups si la acela se aude un click ca si cum ar comuta ... Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum