Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Router TP Link TL-WR1043ND - functionare FOARTE ciudata !

messu

Postări Recomandate

Am cumparat router-ul mai sus amintit si l-am instalat la serviciu. Sau cel putin am incercat...Problema este ca nu incarca nicio pagina de internet "din prima".Adica, orice adresa introduc in browser, nu incarca pagina. Daca insa fac REFRESH la pagina, de 3-4 ori, incarca pagina perfect. Orice pagina. Acelasi comportament este si la conectarea pe cablu si pe WiFi.Semnalul are urmatorul curs: fibra optica - router fibra optica (tot TP Link) - switch - router TP Link (cel cu probleme).Am incercat fel de fel de setari si nimic. Am conectat router-ul TP-Link direct la router-ul de fibra optica si tot nu s-a intamplat nimic.IP-ul este fix si autentificarea se face cu user si parola (PPPoE)Pe de alta parte orice alt router cu care am incercat, a functionat PERFECT.Am luat router-ul si l-am incercat acasa, unde am net de la Next Gen si, din nou, totul a functionat ireprosabil.Ce se poate intampla ? Ce sa-i mai fac, ca m-a innebunit definitiv ?Poate fi vorba de o incompatibilitate ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• messu

6

• riderinblack

1

• unuldinei

1

• Th3_uN1Qu3

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca ai wifi-ul la liber , adica fara parola face la fel ??Vezi ce filtre are in firewall . Incearca sa pui doar filtrare pentru mac. Schimba canalul de emisie wireless si vezi cat setezi puterea de emisie . Ce tensiune de alimentare ai acolo ? Daca e prea mica , prastiile alea de alimentatoare pot cauza efecte nedorite.Cauta o pozitie optima de radiatie in apartament.Foloseste oricare alt router care merge si nu-ti mai bate capul.

Link spre comentariu

Face la fel daca il conectez pe cablu UTP, deci n-are treaba parola.Filtre n-are pe nicaieri, am verificat.Altceva trebuie sa fie...Stiu ca un alt router e o rezolvare, dar ce sa fac ca am luat deja doua d-astea si nu prea-mi convine sa le platesc din buzunar...De schimbat iar nu prea merge, pentru ca cei de la magazin or sa-i faca proba, probabil ca o sa functioneze, asa ca n-or sa-mi schimbe nimic si or sa zica ca m-am si tampit la cap. Sa incerc sa vad ce e cu tensiunile de alimenatre, la asta nu m-am gandit. Multumesc pentru sugestie !

Link spre comentariu

plus ca mai e o chestie: fiind doua routere care se comporta EXACT la fel, parca m-as mira sa fie ambele defecte.adica, chiar sa nimeresc doua proaste ???in sfarsit, pana la urma orice e posibil....

Link spre comentariu

In caz ca mai face figuri vreodata, baga-ti nasul inauntru si schimba condensatorii din stabilizatorul in comutatie al routerului. Vor fi unul langa mufa de alimentare, si doi langa o bobina. De obicei ei sunt responsabili de asemenea manifestari.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări