xragon Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 am dezmembrat de curand o combina si m-a atras un egalizator pe 5 benzi sau o fi 1 volum si 4 benzi , s-a folosit 2xLA3600 , si 6 pini de conectare dar nu stiu sa identific configuratia fiecarui pin . Adica primul pin din stg. intra in + cond de 1 uf-al doilea la fel - al treilea in o rezistenta de 40 de omi -al patrulea intra in 2 cond. in serie la polarizarea cu + de 22uf- al cincilea intr-un cond de 1uf polarizat pe +- al saselea intr-un cond de 2uf pe + , poate am dat putine informatii , dar nu prea stiu sa explic ce am eu aici Link spre comentariu
unuldinei Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 In primul rand ce scrie pe CI-urile de acolo ? LA3 si mai ce ... il identifici , cauti datasheet-ul si-l citesti .Vezi care sunt pinii de intrare , de acolo catre rezistentele si condensatoarele pentru adaptarea de impedanta de intrare si iesire . Link spre comentariu
zal Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 La prima vedere pinii 1,2 ai mufei sînt intrare/ieşire unul din canale, pinul 3 masa, pinul 4 U+, 5,6 intrare/ieşire celălalt canal. Link spre comentariu
valangjed Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 O simpla cautare pe "batranul" google, cu "subiectul" LA3600 , ne spune ca: pinul 11 al integratului e intrare iar pinul 13 este iesire. Link spre comentariu
zal Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Pe vremea cînd nu era net şi documentaţie deloc aş fi procedat astfel: alimentam cu o baterie de 9V montajul, apoi cu o cască de impedanţă mai mare ascultam pe rînd la pinii presupuşi a fi intrări şi ieşiri, atingînd cu degetul pinii liberi în acel moment, cînd auzeam brumul clar în cască, era clar că am găsit pinii şi canalul. Link spre comentariu
xragon Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 egalizatoarele influnteaza cu ceva amplificarea , adica pot sa pun egalizatorul acesta la orice difuzor de orice putere nu ? Link spre comentariu
zal Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Egalizatoarele nu se ''pun'' la nici un difuzor, ele sînt corectoare de ton şi locul lor într-un lanţ sau amplif modular e între selectorui de surse audio şi ampliful final. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum