Vizitator yo3iva Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 salutare tuturor. am si eu o intrebare: am vazut undeva , montat pe o cornisa de casa , un senzor . cel din fotografie. de ani de zile , eu cu inca un tov. ne intrebam ce fel de senzor e acesta. nu am reusit sa aflam. are dupa cum se vede in poza , 4 praguri de reglaj. o fi de calitate a aerului ? o fi de la vreo statie meteo? habarnuavem. daca stie cineva ce este exact, poate imi spune si mie. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Dedesubt are o eticheta lipita.O poza la acea eticheta ar fi ajutatoare. Link spre comentariu
Vizitator yo3iva Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Dedesubt are o eticheta lipita.O poza la acea eticheta ar fi ajutatoare.ar fi fost simplu daca puteam vedea ce este scris pe acea eticheta... dar din pacate asta este singurul unghi din care se poate fotografia. si la fel simplu ar fi fost sa intrebam proprietarul, dar nu se poate. poza asta e un cadru zoom-at , pt ca nu ne putem apropia de senzor. doar daca cineva a mai vazut asa ceva, ma poate lamuri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Este de la o statie meteo. Link spre comentariu
zal Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Se văd ceva pînze de paing în deschiderea aceea. Nu prea e întreţinut. Link spre comentariu
Vizitator yo3iva Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 asa m-am gandit si eu, ca s-ar putea sa fie de la o statie meteo... si intradevar are ceva panze de "omu' paiangan" (sarci youtube "omu paiangan" ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum