LostCell Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Simplu si la indemana: apesi ctrl alt del ,accesezi tabul performance, si urmaresti graficul de la cpu, daca in momentul rularii clipului sare la 100% atunci e procesorul slab pt cerintele actuale.Specifica mai exact modelul procesorului.Multi nu prea vor sa accepte ca aceste generatii de procesoare single core incep sa fie depasite de cerintele actuale."Cum ma procesoru asta la tri mii sa nu mearga nu stii tu..?" Daca ai slot pci-express ai putea pune un geforce 8, astfel ai beneficia de accelerarea hardware a placii video si putea rula inclusiv filme full hd pe single core...si clipuri youtube. Link spre comentariu
florin mulies Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 skt775 la 3000ghz slab? totusi, sunt laptopuri cu 1,7 single core care vin din fabrica pt vindows vista si 3000 sa fie slab?sau ati vrut sa va referiti la procesorul grafic? Link spre comentariu
Alexandru22 Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 alta placa nu am, iar cea integrata este defecta..pe mine nu placa video ma deranjeaza, ci asteptarea incarcarii paginilor si DE CE INAINTE MERGEA SI ACUM NUMAI Placa de retea, este onboard sau adaptata? Este un virus, nu mai stiu cum ii zicea, dar l-am prins si eu de doua ori, dupa instalare totala, am scapat de el. Am sters partitiile, si am refacut. NEAPARAT SCOATE CABLUL DE NET CAND INSTALEZI WINDOWS! E LEGE SFANTA! Link spre comentariu
florin mulies Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 si cu cea onboard si cu una pe slot aceeasi poveste. se incarca de iei campii.windows instalat fara cablu de net Link spre comentariu
Alexandru22 Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 si cu cea onboard si cu una pe slot aceeasi poveste. se incarca de iei campii.windows instalat fara cablu de netAtunci mai raman doua posibile probleme, HDD, sau procesor, dupa cum spunea un coleg, schimba pasta termica,uitate dupa coolere daca functioneaza, deasemenea condensatori sa nu fie umflati,si verifica temperaturile cat si cu CTRL+ALT+DEL solicitarea procesorului in lucru. Link spre comentariu
Alexandru22 Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 skt775 la 3000ghz slab? totusi, sunt laptopuri cu 1,7 single core care vin din fabrica pt vindows vista si 3000 sa fie slab?sau ati vrut sa va referiti la procesorul grafic?Nu incurca viteza cu frecventa (3200ghz)Dansul nu are mai mult de 1.6 GHz frecventa. 1.7Ghz ce spuneti la laptop, deja inseamna 1.7 single core la laptop, semnifica un procesor de 3200+ (viteza) Link spre comentariu
LostCell Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Una ii windows vista si alta e redarea continutului youtube, ai facut testul cu ctrl+alt+del?s-ar putea sa fie si de la versiunea de flash..cu ceva probleme, incearca un linux pe el,ce mi-a trecut prin mana pentium la 2.4ghz sempron 2ghz socket 754, amandoua mergeau in reluare pe youtube, mai exact sacadau,la 3ghz abia se mai descurca..parerea mea.Totusi incearca cu o versiune mai veche de flash player/browser. Incearca si cu opera.edit: alexandru.. e intel..nu amd 3000+ Link spre comentariu
florin mulies Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 curata de praf si schimbat pasta termica cu din aceea cu argint. coolerele sunt functionale, atat cel de la cpu cat si cel de la sursa. altele nu mai am. hardul este un WD de 500gb, cumparat de nou de paste in 2012. a vazut 3 instalari de windows (in afara de cele de acum). nu cred ca ar fi obosit asa de repede, tinand cont ca avea cam 20ore pe luna de functionare Link spre comentariu
Alexandru22 Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 curata de praf si schimbat pasta termica cu din aceea cu argint. coolerele sunt functionale, atat cel de la cpu cat si cel de la sursa. altele nu mai am. hardul este un WD de 500gb, cumparat de nou de paste in 2012. a vazut 3 instalari de windows (in afara de cele de acum). nu cred ca ar fi obosit asa de repede, tinand cont ca avea cam 20ore pe luna de functionareSursa ai verificat? Tensiune la iesiri pe sursa? Si mai ales condensatorii, la urma urmei ei filtreaza curentul. Poate fi subtensiune, si sa nu iti dea erori in bios. Si iti va face, ``te pup pa pa``.Neaparat verifica si mosfetii, daca nu au maro in jurul lor, sau bule de incalzire pe langa imbinari. Dar eu, iti recomand totusi, imprumuta o placa video, si incearca. Dar deasemenea, verifica bine placa de baza, ca aia onboard e ultima care se arde, ai ceva probleme si pe acolo. Link spre comentariu
Alexandru22 Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Una ii windows vista si alta e redarea continutului youtube, ai facut testul cu ctrl+alt+del?s-ar putea sa fie si de la versiunea de flash..cu ceva probleme, incearca un linux pe el,ce mi-a trecut prin mana pentium la 2.4ghz sempron 2ghz socket 754, amandoua mergeau in reluare pe youtube, mai exact sacadau,la 3ghz abia se mai descurca..parerea mea.Totusi incearca cu o versiune mai veche de flash player/browser. Incearca si cu opera.edit: alexandru.. e intel..nu amd 3000+Cer scuze. My bad Link spre comentariu
florin mulies Postat Martie 26, 2014 Autor Partajează Postat Martie 26, 2014 nu stiu ce sa mai zic. testul cu cltrl alt del nu l-am facut. nu sunt acasa acum.. maine dimineata ajung si ma si apuc de el.tot atunci va arat si printuri, eventual si un film sa vedeti care e treaba Link spre comentariu
Alexandru22 Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 nu stiu ce sa mai zic. testul cu cltrl alt del nu l-am facut. nu sunt acasa acum.. maine dimineata ajung si ma si apuc de el.tot atunci va arat si printuri, eventual si un film sa vedeti care e treabaOk, fa ce a zis colegu prima data, deci intri cu ctrl+alt+del, lasi deschisa fereastra, (eu nu iti pot pune exemplu ca am windows 8) si difera. Dai pe performance, si acolo iti va arata ramii si procesor. Fa un prin screen, apoi te duci la ``processes`` si mai faci un print screen sa vedem cina iti mananca memoria. Dupa aia mai discutam si de alte optiuni. Cam de genu apare cum am atasat eu, ce face pc-ul in momentul acela Link spre comentariu
florin mulies Postat Martie 27, 2014 Autor Partajează Postat Martie 27, 2014 buna dimineata!am formatat si repartitionat hardul. am instalat windowsulpe curat, drivere, si mozilla. fara antivirus fara updateuri si vad ca acum merge bine. se incarca repede pagina iar youtubeu de asemenea. pe chrome sau IE nu am incercat sa vad cum merge si nici nu ma intereseaza.Insa am facut si testul sa vad cata memorie imi mananca mozilla si in momentul cand pagina se incarca (aproximativ 2 3 secunde) procesorul imi sta la 99% apoi scade pana la 20% si oscileaza intre 20 si 50%, iar mem usage este peste 150.000k (in momentul acesta este la 171 si cpu la 23)il voi pune sa isi faca updateurile si sa vad ce se intampla.sper sa mearga ca acum Link spre comentariu
Alexandru22 Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 buna dimineata!am formatat si repartitionat hardul. am instalat windowsulpe curat, drivere, si mozilla. fara antivirus fara updateuri si vad ca acum merge bine. se incarca repede pagina iar youtubeu de asemenea. pe chrome sau IE nu am incercat sa vad cum merge si nici nu ma intereseaza.Insa am facut si testul sa vad cata memorie imi mananca mozilla si in momentul cand pagina se incarca (aproximativ 2 3 secunde) procesorul imi sta la 99% apoi scade pana la 20% si oscileaza intre 20 si 50%, iar mem usage este peste 150.000k (in momentul acesta este la 171 si cpu la 23)il voi pune sa isi faca updateurile si sa vad ce se intampla.sper sa mearga ca acumAveai doar un virus :| cel de care iti spuneam, cand foloseai net, iti incarca procesorul 100%,deasemenea muzica din winamp daca rula, iti sacada. Link spre comentariu
florin mulies Postat Martie 28, 2014 Autor Partajează Postat Martie 28, 2014 nu stiu ce sa zic, in winamp nu am incercat sa vad daca sacadeaza, oricum, vad ca tot asa face, o idee mai bine se incarca..o sa ii pun un 7 sa vad daca e din windowsurile mele. daca tot asa face o sa il vand pe bucati Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum