Ombladon2002 Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Am cumparat un Piaggio Liberty 50 din Italia,l-am inregistrat la primarie,am circulat 1 an cu el,iar acum s-a schimbat o lege si am nevoie de ITP.Cand l-am cumparat am primit asta:"EC CERTIFICATE OF CONFORMITY" pot face ITP-ul cu ea,sau trebuie sa merg la RAR sa-i fac si carte de identitate (care costa o groaza de bani) ca sa-i pot face ITP-ul? :cry: Link spre comentariu
asyx Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 la orice scuter se face acum carte de identitate.eu am platit 380 ron acum 2 ani.nu stiu cat este acum.cert este ca anul asta fac ITP.alti bani aruncati doar ca sa-mi verifice franele si luminile Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 la orice scuter se face acum carte de identitate.eu am platit 380 ron acum 2 ani.nu stiu cat este acum.cert este ca anul asta fac ITP.alti bani aruncati doar ca sa-mi verifice franele si luminileAm mers la politie,cei de acolo au sunat la RAR si mi-au zis ca nu am nevoie de CIV... Link spre comentariu
asyx Postat Aprilie 13, 2014 Partajează Postat Aprilie 13, 2014 ce sa zic,o sa vezi cand mergi la RAR Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum