Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAL SBX2530

Toader

Postări Recomandate

Am o pereche de asemenea difuzoare.Le am de mai multi ani si am z9is sa fac niste subwoofere cu ele.Ce imi recomandati ca volum filtru?Cei care ati lucrat cu, ele cum vi s-au parut?De amplificat, le amplific cu un Accuphase E-206, care mai amplifica niste monitoare cu Tang Band de 4 inch de care sant foarte multumit.Nu credeam ca poate iesi atat bas din niste jucarii asa mici.Umpu o camera foarte bine, dar daca tot am Sal-urile, vreau sa vad daca le pot imperechea, ptr un bas mai coborat.Multumesc.Un link cu parametrii Sal-ului

http://www.telecomenzi.ro/forum/viewtop ... 2f7b27befe

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Toader

6

• CBI

1

• George

1

Top autori în acest subiect

Cam orice gen, inregistrat bine, preponderent jazz si clasica.SAL-urile le am de vreo 10 ani si stau degeaba.Vreau doar sa vad daca iese ceva din ele.Unul l-am facut deja si suna acceptabil, chiar fara filtru, cu o cutie de vreo 67 de litri inchisa(38, 35, 51cm). Sursele sant placa audio RME Hammerfall si player Pioneer PD-D6J.Boxe - 3 perechi, doua cu Ciare si Seas si una cu Tang Band si Sb Acoustic.Detalii pot da despre difuzoare la cerere.

Link spre comentariu
Vizitator Jack S

Amplificatorul ala merita mult mai mult, de boxe nu pot spune nimic ca nu le-am ascultat dar sursele sunt mediocre.Difuzoarele SAL sunt foarte proaste, consider ca pierzi timpul cu ele.

Link spre comentariu

Ceva sugestii de sursa decenta care sa depaseasca placa de sunet sau playerul care a costat 250 de euro.Am investit mai mult in amplificare si difuzoare.Asa mi s-a parut la momentul respectiv bine.

Link spre comentariu

poate reusesti sa le masori parametrii,cu cei din pdf pare ok in 60-70Lacum inchisa,deschisa..depinde de rezultate,dar pt subwofere,bas reflexul ori bandpass-ul ar fi cele mai la indemana pt experimentatdin ce tin minte cele de 8' sunau binisor ,pt pretul lor,dar asta se intampla acum multi

Link spre comentariu
Vizitator Jack S

Se poate sa sune binisor sau chiar bine pentru cat costa.Dar depinde cu ce compari. Avand in vedere amplificatorul ma astept sa compari cu difuzoare foarte bune. Si-atunci concluzia va fi cu totul alta.

Link spre comentariu

Ca veni vorba de chinezi.Tang Band e o firma pur chinezeasca.Sunetul produs de difurile de la ei e mai mult decat decent.Chinezii nu stau pe loc.Nu-i mai blamati, ptr ca nu stau sa astept sa le pice ceva de sus.Chiar si SAL-ul meu e mai mult decat acceptabil.Pcat ca sant in alta parte a tarii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări