Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare redresor cu tiristor SKT16-02

POLAKU2002

Postări Recomandate

buna dimineata.am o rugaminte la cei ce cunosc aceste componente si montajele care le folosesc.un prieten doreste inlocuirea acestui tiristor 16a\200v cu unul de 25a\2000 curentul de poarta identic 150ma.este posibil acest lucru fara schimbarea componentelor ce comanda grila?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

4

• POLAKU2002

4

• em2006

1

• UDAR

1

Zile populare

Pai il poti modifica doar editand mesajul. Iar mesajul poate fi editat cam 1h dupa postare.Dupa aia, numai eu mai pot face modificari. Deci trebuia sa postezi un mesaj cu un titlu la obiect si l-as fi modificat eu. Oricum l-as fi modificat la un moment dat.Apoi, nici asta nu e prea util. Stim ca e vorba de un tiristor, dar mai departe? Ce vrei sa faci cu el nu rezulta din titlu, desi mai e loc suficient...Apoi, care din cele 2 tiristoare e skt16-02 :nas: ?

Link spre comentariu
:speriat e un redresor facut manual...de ti vine sa o iei pe aratura si pe linga tiristor vad ceva conzi de 100n la 250v o dioda grila in comanda...mai pe scurt e grele...eu credeam ca daca i schimb tiristorul creste si puterea...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări