Vizitator Grecu Andrei Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Salutare,Lucrand in domeniul medical, si lovindu-ma zilnic de criza materialelor din spitale, dar cu dorinta de a trata mai multi pacienti, apelez la voi pentru a gasi raspuns la o intrebare.Tot mai multe dispozitive medicale sunt echipate cu un EPROM care din moment ce dispozitivul a fost utilizat, il impiedica sa fie reutilizat sau poate fi utilizat o perioada limitata. Este vre-o posibilitate de a reprograma EPROM-ul? Link spre comentariu
validae Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Despre ce dispozitive e vorba? Ceva poze cu partea electronica in cauza ? Link spre comentariu
Vizitator Grecu Andrei Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Dispozitivul este o sonda de ablatie, am atasat cateva imagini cu partea electronica. Link spre comentariu
validae Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Parca integratul notat cu U4 ar semana cu un EEPROM, poate spuneti ce scrie pe el.Se poate citi continutul si vazut ce se poate modifica acolo, eventual se pune pe un soclu sa poata fi rescris usor. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Daca aia este memoria (spune tot ce scrie pe toate cele 3 CIuri)se citeste cand e folosibil si se rescrie cu acelasi dump dupa folosinta si e iar ca nou. Link spre comentariu
Vizitator Grecu Andrei Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Pe unul dintre cipuri U2 este trecut:BB INA103KU 95A7K1TIar pe celalalte doua U1, U3:BB INA103KU 95C0VFT BB INA103KU 95AJ0GTCipul mai mic U5 este inscriptionat cu BIORES1 0920Integratul notat cu U4: 93C56WP K931GLa acest lucru ma gandeam si eu, sa citesc informatia stocata inainte de utilizare si ulterior sa o incarc dupa utilizare. Ideea este ca nu ma pricep si de aceea apelez la dumneavoastra. Link spre comentariu
validae Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Integratul U4 este memoria EEPROM care trebuie citita inainte de prima utilizare a aparatului, si dump-ul salvat pentru reutilizare.Un cititor de memorii simplu este usor de facut.Schema o puteti gasi aici :http://www.niqro.3x.ro/93C/93Cx6.htm si mai trebuie instalat programul PonyProg Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Din pacate ponyprogul mai da erori la memoriile MW ar fi bine un programator un pic mai bun .Cu 100 de lei gasesti ceva ok. Link spre comentariu
Meta-fizica Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 viewtopic.php?f=59&t=149218Curiozitate : - cat costa o ablatie de fibrilatie atriala ?- cat costa o sonda ?- cat poate fi folosita ? Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Exact la asta m-am gandit si eu.Il am si este un programator bun si pe USB deci usor de lucrat cu orice calculator.pentru ponyprog sunt doar interfete pe serial sau paralel. Link spre comentariu
Vizitator Grecu Andrei Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Va multumesc pentru raspunsuri. Ideea este ca nu am cunostintele necesare pentru realizarea unui asemenea montaj si nici timpul necesar pentru a ma documenta si experimenta. Mi-as dori daca se poate sa fiu ajutat de cineva care are experienta in asa ceva, pentru a-mi indica componentele necesare, pretul acestora si al manoperei. Link spre comentariu
Vizitator Grecu Andrei Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Pretul sondei sau al procedurii nu il stiu deoarece nu sunt implicat in achizitionarea materialelor. Cat despre utilizare, poate fi utilizat 24ore din momentul activarii (conectarii la aparatul de ablatie). Daca gasesc o solutie sa reactivez EPROM-ul ar putea fi utilizat de 2-3 ori. Link spre comentariu
Meta-fizica Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Ce realizare ,ce componente , ce manopera ?Cumpara programatorul de aici viewtopic.php?f=59&t=149218si rezolvi problema. Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Pretul sondei sau al procedurii nu il stiu deoarece nu sunt implicat in achizitionarea materialelor. Cat despre utilizare, poate fi utilizat 24ore din momentul activarii (conectarii la aparatul de ablatie). Daca gasesc o solutie sa reactivez EPROM-ul ar putea fi utilizat de 2-3 ori.Se va putea dar neaparat sa citesti o memorie noua din sonda care nu a fost utilizata inca si sa salvezi continutul memoriei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum