Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

microSD

pelosul

Postări Recomandate

Buna seara,tuturor. O problema imi face zilele amare.Un micro SD de 2 gb este recunoscut de Windows dar nu il pot formata,am incercat HP USB DISK STORAGE,dar fara nici un rezultat.Intentia mea este de al readuce la viata,intr-un fel sau altul.Cu bunavointa expertilor in materie cer un sfat.Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• pelosul

4

• paul14

2

• lavynyu

1

• TestPoint

1

Top autori în acest subiect

Parerea mea este ca nu merita efortul, mai ales ca s-a incercat deja cateva variante. E undeva la 10 lei un card microsd 2gb.In vreun gadget il recunoaste? Se poate incerca formatarea si de acolo.

Link spre comentariu

Ai incercat sa "aplici" Testdisk direct pe card, fara formatare inainte? Ma gandesc ca s-a intrerupt memoria, pe undeva s-a rupt "firul". Daca era sa fie controller-ul defect nu mai vedea cardul in windows.Mai poti incerca si Acronis pentru recuperare date.

Link spre comentariu

Am incercat si pe un Nokia c7,dar am descoperit ca este blocata cu paswword.Imediat ce deschid telefonul imi cere parola de deblocare a microSD.Este deja un semn bun,macar stiu unde sa mai caut.Sper sa rezolv.Am sa revin.

Link spre comentariu

Am incercat si pe un Nokia c7,dar am descoperit ca este blocata cu paswword.Imediat ce deschid telefonul imi cere parola de deblocare a microSD.Este deja un semn bun,macar stiu unde sa mai caut.Sper sa rezolv.Am sa revin.

Pai atunci ineamna ca cardul este parolat nu ca nu poate fi formatat , sunt 2 chestii diametral opuse si diferite ! Nu va suparati dar daca doriti ajutor da-ti date concrete si adevarate de ex. : "" am cumparat cardul de la cineva sau este al meu personal , inainte a functionat sau nu perfect , problema a aparut cand am introdus cardul in nu stiu ce dispozitiv , l-am incercat in urmatoarele dispozitive electronice :celular , cititor de carduri , aparat foto etc. si etc. "" ! Daca cardul este parolat este foarte greu de deparolat plus ca nu se merita efortul din punct de vedere financiar decat daca aveti date foarte inportante pt. dvs. ! Va doresc succes si asteptam rezultate si sa ne scrieti ce ati rezolvat !
Link spre comentariu

Daca este parolat poti incerca sa-l formatezi pe Nokia E51 sau alt telefon cu acelasi sistem de operare. Garantat functioneaza, am testat de cateva ori.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări