riderinblack Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Pai nu ne comparam in acele domenii deoarece ne impiedica..... exact ....... buzunarul. Un mecanic neamt nu castiga si nu va castiga veci cat un mecanic roman (sunt si exceptii dar nu le discutam....), castiga m,ult mai mult.... Iar castigand mai mult isi permite, in schimb romanul zice asa: "hai ca incerc sa remediz eu, ce draq, nu mai dau si alti bani pentru un mizilic...". Si, intr-un fel, chiar e bine ca un barbat sa stie mai multe, eu ma minunez de cati barbati exista si care nu stiu decat sa mearga la un job (de multe ori si ala pe la stat....ceva bugetari....) si sa butoneze telecomanda si smartfonu'...... Nu are nimeni pretentia ca un barbat sa stie de toate dar macar sa schimbe un amarat de bec sau alte "task-uri" la fel de simple (sa stie sa bata un cui, sa stranga un surub etc)...... Link spre comentariu
Vizitator Cosmin Matei Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Feriti-va de service-ul ContaKt express din Timisoara, sunt niste hoti ordinari care mi-au furat piese din telefon. Regret aceasta experienta cu acesti taranoi. Am scris acest lucru si pe pagina lor de facebook si mi au sters comentariu in cateva secunde, cu aceeasi dexteritate cu care mi au furat inlocuit camera telefonului cu una stricataFeriti-va de service-ul ContaKt express din Timisoara, sunt niste hoti ordinari care mi-au furat piese din telefon. Regret aceasta experienta cu acesti taranoi. Am scris acest lucru si pe pagina lor de facebook si mi au sters comentariu in cateva secunde, cu aceeasi dexteritate cu care mi au furat inlocuit camera telefonului cu una stricata Link spre comentariu
riderinblack Postat Iulie 19, 2015 Partajează Postat Iulie 19, 2015 Si ti-au luat ce anume? Ca din telefoane nu prea ai ce lua...... Link spre comentariu
codrut Postat Iulie 20, 2015 Partajează Postat Iulie 20, 2015 A zis ca a fost schimbata camera telefonului cu una defecta. Am scris acest lucru si pe pagina lor de facebook si mi au sters comentariu in cateva secunde, cu aceeasi dexteritate cu care mi au furat inlocuit camera telefonului cu una stricat Link spre comentariu
voodoo Postat August 9, 2015 Partajează Postat August 9, 2015 Feriti-va de service-ul ContaKt express din Timisoara, sunt niste hoti ordinari care mi-au furat piese din telefon. Regret aceasta experienta cu acesti taranoi. Am scris acest lucru si pe pagina lor de facebook si mi au sters comentariu in cateva secunde, cu aceeasi dexteritate cu care mi au furat inlocuit camera telefonului cu una stricata Îţi trimit eu o cameră . Bănuiesc că tu ai dus telefonul în service perfect funcţional şi ei ţi l-au dat nefuncţional ... Link spre comentariu
ianhus Postat August 16, 2015 Partajează Postat August 16, 2015 Foarte putin probabil sa fi furat careva o camera de s3, cel mai probabil s a defectat in momentul cand a aparut problema pentru care l ai dus la service...nu e regula sa se strice o singura chestie. Dupa mine nu poti sa scrii o chestie din asta decat daca nu ai nici o urma de indoiala. Link spre comentariu
ort3ov Postat Septembrie 23, 2015 Partajează Postat Septembrie 23, 2015 Cosmin Matei am si eu o camera pt s3 , daca vrei iti trimit , platesti transportul doar ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum