Vizitator kazan Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Bună ziua! Am un invertor ca ăsta: http://www.powermaster.com.tw/PM-3000H.htm şi dacă-l pun în modul economic nu detectează decât consumatori mari, cum ar fi un frigider sau un bec mai puternic. Dacă bag un telefon la încărcat nu-l detecteză. De fapt invertorul sesizează că e ceva în priză, face start-up stă vreo două secunde și trece în standby apoi se repetă secvența asta la nesfârșit. Am văzut la alte invertoare (studer, xantrex) că se poate ajusta sensibilitatea pentru modul economic. La invertorul meu nu se poate face așa ceva din vreo setare. Aşa că l-am desfăcut să vad dacă recunosc vreo zonă de circuit care se ocupă de asta, în ideea că pot găsi vreun potențiometru de unde să reglez sensibilitatea. Am gasit vreo trei care sunt in legatura cu niste ic-uri ca în imaginea de mai jos. Dar am cautat pe net ic-ul şi nu am gasit vreun pdf pentru el. Deci încă nu pot verifica daca vreunul din cele trei potentiometre este ce caut şi încă nu pot identifica zona care mă interesează. Rog dacă are cineva vreo idee sau scheme pentru mod economic, poate fac vreun progres. Mulțumesc. Link spre comentariu
Vizitator kazan Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 nu reuşeam sa trimit atasamentul Link spre comentariu
ratza Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Circuitul e TL084 sau vreun echivalent. Link spre comentariu
Vizitator kazan Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Mulțumesc! Am găsit documentatie pentru el şi nu pare să aibă aplicații pentru standby. Bănuiam că ar putea fi pentru că, în imaginea de mai jos, contactorul 2 care este pentru modul economic duce la un potențiometru care duce la un tl084. O să mai citesc despre el să văd ce aplicații are. Am să mai caut pe placa invertorului de la priza de 230v înapoi să văd ce găsesc. Dar asta peste o săptămână când mă duc la părinți că acolo e instalația. Imaginea e de pe net pentru unul de 110v. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum