Toader Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Eu am doua perechi cu dif Ciare si sant multumit de ce a iesit.Difuzoarele sant HW204 si HW135 la bass. Link spre comentariu
VTP Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Nu se pune problema sa modific proiectul curent, vreau altceva si pe partea de medii, un sunet mai transparent, mai viu un pic, mai prezent. 12" din pacate este prea mult pentru camera mea si ies mari incintele, daca mi-ar fi permis camera cu siguranta ma indreptam catre 12". O sa vorbesc cu VTP sa audiez boxele acestuia cand mai am drum pe la Bucuresti. Media si tweeterul o sa le aleg mai tarziu un pic, vreau sa-mi ajunga Audax HM170Z18 sa vad daca Aerogel e ceea ce caut sau Ciare cap-coada cum are VTP.O solutie buna este sa ai TOATE difuzoarele de la acelasi producator pentru a nu avea diferente timbrale. De altfel, foarte rar producatorii de incinte lucreaza cu difuzoare de la mai multi producatori.Daca optezi pentru pentru woofer "rapid" in raspuns, este logic sa ai si media si inalta cu raspuns rapid si potrivite timbral.Succes! Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Le urez multa sanatate moderatorilor / admin pentru ca au vaduvit userii de anumite raspunsuri ... mare nevoie au de sanatate !Parerea mea... Link spre comentariu
ahegyes Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 De altfel, foarte rar producatorii de incinte lucreaza cu difuzoare de la mai multi producatori.Total gresit. Pos sa postez o lista lunga...... de boxe care folosesc difuzoare de la producatori diferiti. Cred ca e suficiet sa dau dor cateva branduri care practica treaba asta si nu sa dau numele complet al boxelelor pt. ca chiar ar fi o lista lunga. Prin urmare cateva branduri ar fi urmatoarele: Sonus Faber, Proac, Usher, Wilson Audio, Piega, Spendor, Audio Physic, German Physics, Wiena Acustics, Gryphon, Burmester, si lista poate sa continue... Link spre comentariu
CBI Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Le urez multa sanatate moderatorilor / admin pentru ca au vaduvit userii de anumite raspunsuri ... mare nevoie au de sanatate !Parerea mea...multumim de urare,cred..dar daca ai ceva de spus,spune fara insinuari,ca altfel esti cam offtopic e greu sa multumesti pe toata lumea,mai ales cand nu mai ai rabdarea de alta datauserii interesati daca vor sa aprofundeze,sa puna mana sa mai citeasca o carte,sa mai lucreze ceva,sa mai mearga in vizite,precum a spus si dl VTP,ca nu se invata meserie cu firimituri primite pe forum,parerea mea...Am lucrat cu HM170Z2 (Aerogel) si TW034X0 - am fost dezamagit de sunet, ma asteptam la mult mai mult.poate undeva ati gresit ceva,difuzoarele nu sunt chiar iertatoare iar fara un design bine pus la punct orice greseala este evidenta,totusi nici Z2-ul nu pare cea mai fericita alegere,este destul de ciudata caracteristica din pdf ? .De ce spun asa,pt ca nu vorbim totusi de dibeisi,unde poti sa te astepti la orice sau nimic,faptul ca nu se potrivesc pe gusturi e una,dar dezamagit suna cam a = dezastru .eu am tw034x0P47N (au un coating in plus) si fara nici o lauda le consider printre cele mai bune tw(o lista destul de scurta) care mi-au trecut prin mana si accesibile omului de rand (desi nu arata extraordinar si la o adica n-au nici o legatura cu aerogelul din wofere) Link spre comentariu
hpavictor Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Nu la moderatorul acestei sectiuni ma refer ... scuze pentru offtopic . Link spre comentariu
Shambala Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 CBI - nu am gresit nimic, nu imi place sunetul lor - timbrul, cum zice VTP.Eu am fost dezamagit, poate altcineva va fi mutumit.TW034X0 este departe de a fi cel mai bun tw pe care l-am intalnit. Link spre comentariu
VTP Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 O solutie buna ar fi si optiunea pentru a folosi o pereche de coaxiale CIARE de 10". Cu o incinta BLH sau Voigt se poate obtine un rezultat deosebit sub aspectul coerentei emisiei si o retea de separare mai simpla fata de cazul unei incinte cu 3 cai. Link spre comentariu
CBI Postat Iunie 12, 2014 Partajează Postat Iunie 12, 2014 am luat hw251n pana la urma si ht269,la prima vedere sunt ce trebuie nu avem lemne' la ele deocamdata,dar electric corespund cu ce am platit Wf no1 Wf no2 Tw Oare AUDAX PR240M6 ar fi o alegere buna? am mai luat si altele,printre care si un set de 240m6(sunt pe drum) am testat si HM170Z18 cu Tw034P47N si sonic sunt din alt film fata de Usher.Aerogelul de 17cm masoara cel putin exemplar pe zona de breakup pt detaliul pe care il au https://picasaweb.google.com/lh/photo/BTU71dAeS3KplpLYLHRbHo95qIqjdPQjjOKyLcRo4-k?feat=directlink Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum