Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificatoare

Vizitator ionut 09

Postări Recomandate

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

6

Top autori în acest subiect

• zal

zal 6 postări

Imagini postate

100W adunaţi de pe ambele canale la volum maxim şi cu radiatorul cît pachetul de ţigări? Mai mult de 50W nu poţi trage din trz ăia, dacă ar fi originali, dar cu alt cablaj, piese, traf, radiator... etc. La ce tensiuni se alimentează?Cine produce trz finali, că nu-i găsesc cu capsula aia, să nu fie BUxxx retipăriţi.

Link spre comentariu

Dacă mai adunai ceva bani, cu 150...200 lei luai un amplif cu aceeaşi putere, de firmă. Nu ai spus cu cît se alimentează, puterea debitată e dependentă de asta. Să nu foloseşti decît difuri de 8 Ohmi, e fragil.

Link spre comentariu

2x18Vca înseamnă redresat şi filtrat cam +/-25V. E mult mai mică puterea, cam 25W maxim. Ar fi în concordanţă cu trz şi radiatorul, puntea aia mică şi cond de numai 2200uF. Din poze, trafo pare să aibă cam 100VA.

Link spre comentariu

Păi e corect, îm 4 Ohmi are probabil cei 35W pe canal din descriere şi vreo 25W cît am presupus în 8 Ohmi. Teoretic trebuia să scoată dublu pe 4 Ohmi (vreo 50W), dar e limitat de alimentare. O explicaţie simplă: asta nu înseamnă că se va auzi mai tare pe 4 Ohmi faţă de 8 Ohmi, se va auzi cam la fel, doar că vor ''suge'' mai mult curent difurile şi vor încinge mai tare finalul, fiind consumul dublu...............Nu cunosc firma. Poate alţi colegi de forum să fie mai informaţi.

Link spre comentariu
Vizitator ionut 09

nu stiu ce sa zic eu cand am vorbit cu reprezentatul lor mi-a spus cu sa facut ogreseala gand a scris 2x35W daca e asa cum zici tu nu ma mai duc so scot.vezi daca ia sa cum am spus eu 18V.

post-84383-139829782799_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări