Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

detalii placa GIGABYTE GA-945GM-S2

nostromo

Postări Recomandate

Va salut ,Vreau sa va intreb daca a avut cineva placa asta de baza GIGABYTE GA-945GM-S2 si stie daca suporta sigur procesoare cu fsb 1066 Mhz ?? Ma intereseaza cineva care a si probat sau a testat. Astept un raspuns in acest sens si multumesc anticipat !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nostromo

9

• riderinblack

3

• gabot

3

Top autori în acest subiect

Placa are 2 revizii, fsb de 1066mhz suporta ambele, cea "mai noua" suporta si procesoare mai performate;Teoretic ar trebui sa "duca" ambele procesoare.....Mai multe informatii aici: http://www.gigabyte.com/products/produc ... id=2564#sp

Pe cea din link (poza) o am si eu dar nu scrie nimic pe ea de vreo revizie ! Vroiam sa stiu de la cineva care chiar a testat-o , a avut-o sau o are in dotare .
Link spre comentariu

revizia e scrisa in partea stanga jos

Multumesc de informatie , intr-adevar e scris REV:3.9 ! Pai in acest caz ar suporta procesor core 2 duo - 1066Mhz FSB ?
Link spre comentariu

Eu as zice ca merg ambele proc-uri.

In acest caz , intrebarea este pe care sa-l cumpar si sa nu risc sa dau banii de pomana pe el ? Am gasit E7400 cu 55 lei si un E6700 cu 130 lei . Dar daca nu merge E7400 ?
Link spre comentariu

La sistemele facute "pe bucati" intotdeauna exista un risc. Eu am patit sa comand piese nou-nouute (pentru un intreg sistem) si sa primesc procesorul defect....... A fost schimbat in garantie dar am pierdut ceva timp......

Link spre comentariu

E cam greu sa iei toate componentele odata , din lipsa de banuti , si astfel e de preferat sa le iei cand poti si de unde poti , intr-adevar cu riscul ca unele componente sa fie defecte sau incompatibile . Asta e viata !

Link spre comentariu

Da , dar unii sustin ca ar merge si ala , numai ca nu-l am la dispozitie sa-l probez si nici nu m-as risca sa-l cumpar degeaba . Sper sa fac rost de un E6700 sau E6600.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări