codrut Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Ce interfata si soft pot folosi pentru rescrierea bios-ului laptop-ului mai sus mentionat? Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Ce bios are? Sa nu mai caut si eu schema.... Link spre comentariu
codrut Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 nu sunt langa laptop, dar stiu ca ic-ul de bios este 2X4 pini. Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Interfete:-nano bios programmer-postal3+ adaptor soic8 200mil.Softurile sunt ale programatoarelor... Link spre comentariu
codrut Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 am un prieten care are luat de la adelaida un programator AD-mem 03.Se poate folosi si pentru biosul meu? Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 100% nu merge, programatoarele de la adelaida, de genul ad-mem xx sunt glume, cautati programatoare adevarate, Eu va recomand unul din cele folosite de mine sau un TL866 + setul de adaptori. Link spre comentariu
codrut Postat Aprilie 1, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Am gasit la un prieten un programator ,,WILLEM PRO 4''.cu acesta pot scrie bios-ul la acest laptop? Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Teoretic da dar am citit ca multi se plang de aceste programatoare..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum