Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

NU-MI APAR PARTITIILE

hofmann

Postări Recomandate

am scos bateria din calculator ( acea baterie care e ca si o moneda ) ca sa revina biosul la setarile standard dar nicio schimbare !
pai nu ati facut bine scotand bateria de bios ...chiar setarile default va impiedica ...si nu aveti acces la partitiile hardiscului...v-am pus o poza cu un BIOS (care nu e de la placa dvs) dar ar trebui sa aveti(undeva in bios) si dvs acele setari... si daca le-ati gasit observati in ce "pozitie" sunt ...cumva AHCI? Daca da, schimbati in IDE si incercati din nou sa instalati windows-ul!p.s nu uitati sa salvati setarile bios-ului inainte sa iesiti!!

post-8086-13982978253_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• hofmann

8

• pop_ady44

3

• riderinblack

2

• ddd3d

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

salut din cate vad eu niciun coleg nutea ajutat concret din cate am inteles hardul tau este vazut de bios dar nu e vazut de wind eu te sfatuiesc sa urmezi cati va pasi pentru a vedea unde e problema hardurile indiferent ca sunt pe sata sau ide daca cablul lor este defect vor face anumite probleme1 cumpara un cablu nou pentru hardul tau si schimbal pe cel din unitatea ta 2 cand il schimbi incearca sa pui mufa in alta mufa pe placa de bazadaca tot nu vrea nici asa incearca co formatare a intregului hard dar nu pe quik ci pe normal ,pentru ca sar putea sa ai un virus fantoma {virus intre partiti }si wind sa vada ca device cu virusi dami un add la [email protected]

Link spre comentariu

salut din cate vad eu niciun coleg nutea ajutat concret din cate am inteles hardul tau este vazut de bios dar nu e vazut de wind eu te sfatuiesc sa urmezi cati va pasi pentru a vedea unde e problema hardurile indiferent ca sunt pe sata sau ide daca cablul lor este defect vor face anumite probleme1 cumpara un cablu nou pentru hardul tau si schimbal pe cel din unitatea ta 2 cand il schimbi incearca sa pui mufa in alta mufa pe placa de bazadaca tot nu vrea nici asa incearca co formatare a intregului hard dar nu pe quik ci pe normal ,pentru ca sar putea sa ai un virus fantoma {virus intre partiti }si wind sa vada ca device cu virusi dami un add la [email protected]

Okay ! iti voi da add . dar nu stiu sa dau formatare la hard decat la instalarea Windowsului iar atunci nu-mi apare absolut nimic! ... nici partitiile , nici macar hardul intreg nepartitionat . :((
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări