Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu merge net-ul

Ombladon2002

Postări Recomandate

Vreau sa stiu daca este din cauza PC-ului sau din cauza provider-ului,sa stiu daca sun sau nu maine la ei.Deci se conecteaza la internet,dar la Activity la recevied ramane la 172 bytes (in general ajungea la cateva zeci de mii si fara sa deschid browserul) cand caut ceva pe google,trebuie sa ma deconectez si sa ma conectez de 2-3 ori ca sa se incarce o pagina,dar intr-un final se incarca complet,daca vreau sa intru pe fb,yt, se incarca pagina iar la un moment dat,trebuie sa ma deconectez si conectez ca sa se mai incarce putin iar cand ajunge la recevied la 2-300 mii de bytes,iar trebuie sa ma deconectez pt ca nu mai merge.Ba imi scrie "This webpage is not available" ba "Time out",pe elforum acum merge perfect,pe celelalte site-uri,nu. am facut un test la viteza internetului (in momentul testului a ajuns la recevied la un mil bytes) : Download Speed: 24579 kbps (3072.4 KB/sec transfer rate)Upload Speed: 7373 kbps (921.6 KB/sec transfer rate)Latency: 42 msJitter: 61 msMi se intampla asta de 2 zile,ce are,de ce face asa? PS:sper sa nu se blocheze cand il postez :sparge:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ombladon2002

5

• validae

3

• riderinblack

2

• valangjed

1

Top autori în acest subiect

Antivirus nu folosesc,iar de downloadat unul nu pot iar windowsul nu il reinstalez,deoarece oricum din 14 aprilie (nu sunt sigur) nu-si mai face update-urile si o sa trec in curand la win 7,alte solutii? Acum incercam sa intru pe un site si mi-a aparut "SSL connection error".

Link spre comentariu

Daca nu folosesti antivirus, poti sa-ti formatezi linistit hardul fiindca e plin de virusi deja :da Unii cred ca daca nu intra pe site-uri sexy, nu pot lua virusi....Fals !!! Sunt virusi care cauta constant calculatoare conectate in retea si le acceseaza rapid pe cele neprotejate corespunzator.

Link spre comentariu

Stiu ca este virusat PC-ul,dar daca formatez D-ul,nu rezolv nimic,deoarece virusii sigur merg in C,ca doar nu merg toti in D,sa-mi strice mie pozele si alte prostii.Providerul este "Net&Computers"Cunoasteti un virus anume care se ocupa cu treburi de genul asta?

Link spre comentariu

Nu pierzi nimic din partitia D daca stii ce sa faci sau cine iti face.Dai o scanare cu un antivirus si cu malwarebyte facant boot de pe un CD(Hiren's boot CD).Nu fac reclama dar este cea mai completa suita de software's.De pe fb captezi foarte multi malware......

Link spre comentariu

Trebuie devirusat tot HDD-ul asa cum a spus colegul mariusmmd, prin intermediul unui CD bootabil.Preferabil e sa formatezi tot HDD-ul daca nu ai chestii importante pe el, eventual salvezi inainte pozele sau documentele importante si apoi ,,razi,, totul, e mai sigur.Si nu mai umbla fara antivirus :da

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări