shark020 Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 salut am un note2 care nu mai vrea sa incarce desi arata ca incarca. Am mai fost o data la reparat cu aceeiasi buba nu stiu ce au facut dar a costat 15ron. Problema nu e de bani acu dar nu sunt in tara si cam am nevoie de telefon Link spre comentariu
popa ionut Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 salut am un note2 care nu mai vrea sa incarce desi arata ca incarca. Am mai fost o data la reparat cu aceeiasi buba nu stiu ce au facut dar a costat 15ron. Problema nu e de bani acu dar nu sunt in tara si cam am nevoie de telefonde 15ron te-a tinut Link spre comentariu
shark020 Postat Martie 23, 2014 Autor Partajează Postat Martie 23, 2014 in locul tau ma abtineam Link spre comentariu
riderinblack Postat Martie 23, 2014 Partajează Postat Martie 23, 2014 Probabil ca i-au dat ceva aer cald, la suma aia asa as face si eu...... Link spre comentariu
shark020 Postat Martie 24, 2014 Autor Partajează Postat Martie 24, 2014 daca e un cip de bilat il iau si il bilez manual macar sa stiu sa tina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum