Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectare cuart in eagle.

nimeni_altci

Postări Recomandate

Salut,Vreau sa particip la un concurs de electronica, numit TIE, si am o nelamurire cu unul dintre subiecte. Mi se cere sa realizez o biblioteca pentru un cristal, conform figurii atasate. Prima mea dilema se refera la grosimea piciorului de piesa, si nu stiu ce vrea sa spuna cu 2- fi 0.3 . A doua dilema, este lungimea piciorului de piesa. Cum pot reprezenta in eagle cat de mare sa fie inaltimea intre gaura cablajului si piesa. Intreb acest lucru deoarece mi se da inaltimea si nu stiu de ce.Daca cineva are un raspuns la intrebarile mele il rog frumos sa ma ajute. Multumesc!

post-41537-139829781157_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nimeni_altci

2

• ratza

1

• radu42

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

adica ai doua picioruse de 0.3 mm ca sa nu mai coteze de doua ori....nu cred ca este necesara pentru proiectarea cablajului distanta intre cablaj si piesa....daca pui un distantier iar nu are legatura cu cablajul

Link spre comentariu

Multumesc frumos pentru raspuns. O alta intrebare mai am: este posibil sa setez de undeva grosimea stratului de cupru de pe placuta in eagle? Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări