Vizitator AQA Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Salutare tuturor , am o problema cu un mixer Phonic AM642D usb, nu merge partea de efecte FX , adica si cu pedala si on din panou nu merge . Sunt 90 % sigur ca l-am setat corect , insa nu vrea sa dea efect pe nici un canal . Se poate repara ? Eu lam cumparat de nou in folie , si inca de la inceput am problema asta , insa pana acum nam avut lautari care sa aiba nevoie de efecte . As dori sal fac , se poate cumpara oare placa de procesare a efectelor separat ? Eventual daca se poate repara ,va rog sa imi spuneti ce sa caut , iar in caz de nul pot repara singur spunetimi un electronist bun in domeniu asta din Constanta . Link spre comentariu
Vizitator amyelectro2008 Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Daca este placa cu efecte defecta, e foarte greu, dar nu imposibil de gasit...Trebuie cautat pe la firme daca poate sa aduca cineva un modul digital de efecte...dar parerea mea este ca e putin probabil sa fie defect, daca l-ai cumparat de nou....Trebuie sa-l vada cineva ca sa-si poata da cu parerea...Vad ca adresa din profil este Bucuresti!In acest caz, puteam sa dau o fuga pe la tine si sa ma uit putin...evident, fara bani!!! O sa ma uit eventual pe poza mixerului si-ti voi posta aici ce butoane trebuie ,,atacate,, pt ca sa obtii rezultatul asteptat...numai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum