Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Escrocherie auto ???

lavynyu

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
Vizitator Marian Valentin

chiar vb cu cineva despre acest dispozitiv, el este un consumator de curent , se comporta la fel ca montajul cu 3 leduri de era odata pe daciile vechii daca va mai aduceti aminte . sar zice ca tine alternatoru nu stiu cum si motorul masini nu ar mai simti asa rau cand alternatoru este solicitat. dar nu are cum sa reduca consumul cu 70 la suta niciododata.

Link spre comentariu

la fel ca montajul cu 3 leduri de era odata pe daciile vechii

Aveau doua leduri si mai ales pe timpul iernii CHIAR aveau un efect benefic pentru acumulator

Link spre comentariu

Pe vremuri,montajele cu 2 LED-uri care basculau alternativ erau facute pt. a mentine bateria activa pe timp friguros,curentul f.mic consumat,o mentinea "in forma"! Montajele cu 3 LED-uri,sa vrut sa fie un voltmetru care indica tensiunea de incarcare a alternatorului! Nu mai stiu exact pragurile de U la care se aprindeau,dar era bineinteles doar orientativa... :95 Pe batranele Dacii,ambele dispozitive aratau...."bine"! :ras:

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Baietii destepti au nevoie de trei elemente APA,,,,,AER,,,,,,,FRAIER. :rade:

Marele finantist al Romaniei Daniel Daianu a luat o tepa de cateva sute de mii de euro de la Cristian Sima? :tryre

Desigur.

Pai ce sa ne mai miram de fraierasii nostri cei de toate zilele.

Mama prostilor este permanent gravida :reytre

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări