Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Escrocherie auto ???

lavynyu

Postări Recomandate

Sa nu uitam ca astfel de chestii au totusi un scop educativ! Desi te arde la buzunar,ar trebui sa inveti ceva din asta...daca nu,data viitoare vei primi o TZEAPA si mai mare! :da :ras:

Link spre comentariu

Sa nu uitam ca astfel de chestii au totusi un scop educativ! Desi te arde la buzunar,ar trebui sa inveti ceva din asta...daca nu,data viitoare vei primi o TZEAPA si mai mare! :da :ras:

Stii care e culmea culmei? Cei care pun botu' recidiveaza de mai multe ori.Astora nu ai ce sa le faci,asa sint ei,n-au leac.Din pacate sint din ce in ce mai multi.Pe asta mizeaza cei care vind "vise frumoase".Intotdeauna o sa fie smecheri si fraieri.Este o vorba care spune ca :nui prost cine ia, ci cel care da.Mai este o vorba care spune asa:decit prost, mai bine orb.
Link spre comentariu

Pt. ca am folosit doua astfel de dispozitive(in/pe bord si priza din portbagaj),la mine a inceput sa produca benzina ...rezervorul.Deci cine vinde o pompa pt benzina?!...tip PECO?

Link spre comentariu

Da` ce va mai mirati ? Inca va mai surprinde ceva ?De aia care cheama popa sa le dea cu aghiasma pe la motor sa nu se strice sau pe vopsea sa nu buseasca masina sau sa nu rugineasca ce mai ziceti ? :ras:

Link spre comentariu

o chestie haioasa.am avut un client care si-a montat un astfel de dispozitiv,omul era ferm convins ca i-si face treaba,o recomanda tuturor.dar venise la mine ca are probleme,consuma 5,5litri domne,are ceva,cand a pus chestia aia,a mers cu 2,5litri domne (cred ca la vale cu motorul oprit).I-am facut diagnoza,totul ok,masina era in parametrii dat de producator.Necazul meu a fost ca nu stiam ce sa-i recomand ,sa se duca la psihiatru sau la popa sa-l descante,ca eram al cincilea service care nu putea sa-i spuna ce problema are masina lui :da

Link spre comentariu

o chestie haioasa.am avut un client care si-a montat un astfel de dispozitiv,omul era ferm convins ca i-si face treaba,o recomanda tuturor.dar venise la mine ca are probleme,consuma 5,5litri domne,are ceva,cand a pus chestia aia,a mers cu 2,5litri domne (cred ca la vale cu motorul oprit).I-am facut diagnoza,totul ok,masina era in parametrii dat de producator.Necazul meu a fost ca nu stiam ce sa-i recomand ,sa se duca la psihiatru sau la popa sa-l descante,ca eram al cincilea service care nu putea sa-i spuna ce problema are masina lui :da

Incredibil ! :rade:
Link spre comentariu

................probleme,consuma 5,5litri domne,are ceva,cand a pus chestia aia,a mers cu 2,5litri domne (cred ca la vale cu motorul oprit).................:da

Probabil ca omul era atit de convins ca a facut afacerea vietii lui,incit nu a vazut nimic decit un consum de 2,5l/100Km.Dupa ce euforia a trecut, a vazut adevaratul consum,care oarecum, l-a trezit la realitate.Faptul ca cei de la service nu l-au lamurit ca masina nu are nimic si ca acela e consumul real,a apelat si la alte unitati service in ideea ca poate,poate cineva se gaseste sa-i rezolve problema consumului(mare)de 5,5litri.Mare-i gradina Domnului si multe dobitoace i-si gasesc adapost in ea!!!
Link spre comentariu
Nu-i chiar noua.A mai fost in urma cu citiva ani.Vad ca "reinviat".Este deja la moda sa apara periodic cite o metoda "nastrusnica"de reducere a consumului de combustibil(benzina motorina,GPL).Nici energia electrica nu este ocolita de "curent". :ras:
Link spre comentariu

Luna trecuta am ajuns pe la Sibiu, cu niste treburi de seviciu. Acolo am fost abordati de un tip care ne oferea niste pastile sau pilule care se bagau in rezervor si scadeau considerabil consumul. Bineinteles ca nu l.a bagat nimeni in seama, dar probabil o mai fi primit si incurajari, ca altfel ar fi renuntat la afacere.

Link spre comentariu

Am intilnit si eu unul din asta,cu pastile.Cind l-am intrebat ce fac respectivele pastile,mi-a raspuns ca maresc cifra "oftanica".L-am intrebat de doua ori ,crezind ca nu am auzit eu bine."Bietul" de el, nu a inteles exact cum se pronunta.Nu sint convins ca el era cel care avea afacerea.Cred ca era altul.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări