Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Drivere placa de baza.

cristybadea

Postări Recomandate

Am nevoie de driverele audio,video si internet pentru placa de baza Fujitsu siemens scenic P300.As vrea aceste drivere pentru sistemul de operare Win XP dar,daca exista as vrea si pentru win 7 aceleasi drivere.multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cristybadea

5

• Marian C

2

• TestPoint

2

• cristian_draghiescu

1

Top autori în acest subiect

Aceste drivere le-am gasit si eusi,daca dau descarcare se descark un fisier de 2,14mb si din el se instaleaza un program,un fel de driver easy si nu am ce face cu el pentru ca nu am nici macar driverul placii de retea instalat.

Link spre comentariu

Cel mai bine ar fi sa rulati un program care cauta driverele automat... icon_jook

Asta ar fi foarte usor daca ar avea driverul de internet instalat,nu?In lipsa acestuia cum sa procedez?
Link spre comentariu

Ce v-ar împiedica să utilizaţi (doar în acest scopsau chiar şi definitiv) o placă de reţea separată ?Sunt extrem de ieftine (şi în general recunoscuteşi instalate chiar şi de Win 2000, cu atât mai multde sisteme de operare mai recente decât acesta !).

Link spre comentariu

Am reusit sa rulez softul AIDA 64 care mi-a detectat placa de baza ca fiind FUJITSU SIEMENS D1451 dar tot nu am gasit driverii pentru ea.Ii are sau stie cineva pe unde ii gasesc?multumesc

Link spre comentariu

Multumesc tuturor,am rezolvat impreuna cu dvs aceasta problema.Am gasit driverii si am instalat win xp.Am dat unitatea la propietar dar mi-a ramas totusi o dilema pe care nu am mai incercat-o pe acest PC si anume nu am mai incercat sa instalez win7 pe el.Oare ar merge si win7 pe acest sistem?Sau este prea slab pentru win7.multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări