west Postat Octombrie 30, 2006 Partajează Postat Octombrie 30, 2006 Salutare va rog sa-mi spune-tzi si mie daca exista magazin sau daca se vinde pe undeva difuri pt casti ! mi-am stricat o pereche de casti si momentan nu am bani sa-mi cumpar altele noi ! multumesc ! Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 10, 2007 Partajează Postat Ianuarie 10, 2007 habar nu am ..... am eu in schimb vreo 20 astfel de difuzoare recuperate din casti stricate de la prieteni ... ma indioesc ca se merita sa trimit pana in bucuresti Link spre comentariu
niq_ro Postat Ianuarie 10, 2007 Partajează Postat Ianuarie 10, 2007 vezi ce scrie pe ele.. impedanta (4-8-16-32 ohmi) si puterea..daca-s de 0,25-0,5W pune din alea din calculatoare eventual cu niste rezistente in serie sa compensezi impedanta :yawinkle: Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 10, 2007 Partajează Postat Ianuarie 10, 2007 da ... cred ca si asta ar fi o varianta .. dar trebuie sa se potriveasca ca si dimensiuni .. eu zic sa intrebi prin stanga dreapta care are casti stricate .. si iei din alea difurile .....de obicei la castile din ziua de azi le cedeaza mufa ... sau partea chiar de langa ea .. asa ca nu au mai nimic la difuzoare .. sunt bune de folosit .poti chiar sa repari astfel de casti .... le tai jos mufa, zgarii cu un cutter emailul ala izolator ... si lipesti o mufa jack deala la 3 mii una ..ceri 100.000 pe o astfel de reparatie :smt005 si chiar sunt MULTI interesati Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum